Thrillionaire Revolution

Το Thrillionaire Revolution στην Ελλάδα!

Αφού Έφτασε μέχρι το Διάστημα και Εξερεύνησε τον Τιτανικό,
ο Νικ Χάλικ Έρχεται στην Ελλάδα για να Δημιουργήσει μια Επανάσταση Μέσα Σας! 

Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52, Αθήνα 
Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Πληροφορίες & Εισιτήρια: www.thrillionairegreece.com/a2

***Εξασφαλίστε το εισιτήριο σας μέχρι ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ με μόνο 49€ και πάρτε +1 Εισιτήριο δωρεάν***
Ο Ελληνο-Αυστραλός Ομιλητής παγκοσμίου φήμης, Best-Selling Συγγραφέας, Σύμβουλος Στρατηγικής Επενδύσεων και  Πρώτος Ελληνικής καταγωγής Πολιτικός Αστροναύτης Νικ Χάλικ, έρχεται στην Ελλάδα για να παρουσιάσει για πρώτη φορά το δημοφιλές σεμινάριο του Thrillionaire Revolution, έχοντας μαζί του δύο επιπλέον ειδικούς προσκεκλημένους: την Elise Quevedo και τον Jim Graham, και οι δύο Διεθνώς Αναγνωρισμένοι Σύμβουλοι για δημιουργία σημαντικού κέρδους μέσω της αξιοποίησης των Social Media. 

  • ΒΡΕΙΤΕ τη φόρμουλα για να αποκτήσετε μια ζωή μαγευτική, να διαμορφώσετε το πεπρωμένο σας και να ζήσετε τη ζωή σύμφωνα με τους δικούς σας όρους.
  • ΘΩΡΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, δημιουργώντας τη δική σας προσωπική οικονομία.
  • ΒΡΕΙΤΕ λύσεις για να κάνετε τα χρήματα σας να δουλεύουν για σας, αντί να περνάτε τη ζωή σας δουλεύοντας για τα χρήματά σας.
  • ΜΑΘΕΤΕ τι κάνουν οι πλουσιότεροι επενδυτές του κόσμου σε περίοδο κρίσης.
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ πολλαπλές πηγές εισοδήματος μέσα από επιχειρήσεις και επενδύσεις, για να μην εξαρτάστε οικονομικά από ένα και μόνο εισόδημα.
  • ΜΑΘΕΤΕ τις κορυφαίες κινήσεις στρατηγικής που ακολουθούν οι ειδικοί για να παράγουν τεράστια κέρδη από την αξιοποίηση των Κοινωνικών Δικτύων.
  • ΕΠΙΤΥΧΕΤΕ οικονομική ευημερία έτσι ώστε ρεαλιστικά να έχετε μια μέρα τη δυνατότητα να συνταξιοδοτηθείτε ζώντας με οικονομική άνεση, αντί να είστε υποχρεωμένοι να δουλεύετε μέχρι να πεθάνετε!
  • ΜΑΘΕΤΕ πώς να αναπροσαρμόσετε τον «Σκληρό Δίσκο» του μυαλού σας, να αποσυνδεθείτε από το «Σύστημα» του Ελεγχόμενου μοτίβου σκέψης και να αναπτύξετε την Ψυχολογία της Αριστείας.
ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ:
Κύριος Ομιλητής: NIK HALIK  (Νίκος Χαλικόπουλος)
Ο Ελληνοαυστραλός Νικ Ηάλικ, αποτελεί μια ζωντανή απόδειξη ότι στην ζωή μπορείς να πετύχεις τους μεγαλύτερους σου στόχους, με το κατάλληλο σχέδιο δράσης.  Ο Νικ Οπέτυχε μεγάλους στόχους που είχε θέσει για την ζωή του από παιδί και έγινε πολυεκατομμυριούχος σε πολύ νεαρή ηλικία, χάρη σε έξυπνες επενδύσεις σε ακίνητα και στην χρηματιστηριακή αγορά. Ο Νικ ταξιδεύει ανά τον κόσμο διδάσκοντας χρηματοοικονομική παιδεία και ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να ζήσουν σύμφωνα με τους δικούς τους όρους . Έχει μοιραστεί τη σκηνή με προσωπικότητες όπως οι Richard Branson, Robert Kiyosaki, Arnold Schwarzenegger, Bill Clinton και Bob Proctor. 
Προσκεκλημένος Ομιλητής: JIM GRAHAM
O Jim θεωρείται μία από τις κορυφαίες αυθεντίες ανά τον κόσμο, σε ό,τι αφορά την αύξηση εισοδημάτων και κέρδους  χρησιμοποιώντας το Facebook. Ο Jim και η διεθνής ομάδα του από ειδικούς, βοηθούν πελάτες  παγκοσμίως να αυξάνουν το κέρδος τους και να δημιουργούν σημαντικό εισόδημα μέσω διαδικτύου χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες στρατηγικές στο Facebook και άλλα κοινωνικά δίκτυα. Ανάμεσα στους εταιρικούς πελάτες του συγκαταλέγονται οι: Apple Inc. Ασία, Mac Zone Ασία, United Airlines και  ο Υποψήφιος για τις Αμερικανικές Εκλογές του 2012, Mitt Romney.
Προσκεκλημένη Ομιλήτρια: ELISE QUEVEDO
Είναι η συγγραφέας του βιβλίου «Δημιουργώντας μια Καταπληκτική Στάση Συμπεριφοράς», Παγκοσμίου φήμης Ομιλήτρια και μία από μεγαλύτερες και πιο περιζήτητες Συμβούλους Στρατηγικής των Κοινωνικών Δικτύων και Μάνατζερ στον κόσμο. Ψηφίστηκε στο Top 100 των «Επιχειρηματιών που Πρέπει να Ακολουθήσεις στο Twitter».  Ανάμεσα στους πελάτες της συγκαταλέγονται Ηθοποιοί του  Hollywood, Συγγραφείς, Εκδότες, Επιχειρηματίες, Γιατροί, Ομιλητές, Τηλεπαρουσιαστές, Εταιρείες Παραγωγής Κινηματογράφου και Πολιτικοί.
THRILLIONAIRE REVOLUTION GREECE: 
Ημερομηνία & Ώρες: Σάββατο 6 Ιουλίου 2013, 9.00 πμ (Εγγραφές), Έναρξη 9.45 π.μ. μέχρι 7.00 μ.μ.
Τηλεφωνική γραμμή πληροφοριών: 6908263228 
Εισιτήρια: http://www.amiando.com/e/bdwoyi ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης (τηλ. 6908263228). 
Στο σεμινάριο θα υπάρχει μετάφραση στα Ελληνικά. Το Τιτάνια προσφέρει ειδικές τιμές διαμονής για το σεμινάριο, 55 Ευρώ μονόκλινο και 65 Ευρώ Δίκλινο με πρωινό. 
Μοιραστείτε το άρθρο: