ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ

Ένας ακρογωνιαίος λίθος για την επιτυχία μας σ’ αυτή τη δουλειά, είναι το να έχουμε τελετουργίες που οδηγούν σε ανάπτυξη· πράγματα που κάνουμε ξανά και ξανά για να δημιουργήσουμε ανάπτυξη.

Πιστεύω ότι αυτός είναι ένας παράγοντας που διαφοροποιεί τους ανθρώπους που δυσκολεύονται να τα καταφέρουν σ’ αυτή τη δουλειά, από τους ανθρώπους που τα καταφέρνουν πολύ καλά στη δικτύωση αλλά και σε οτιδήποτε και αν κάνουν.

Και αυτό που έχω δει είναι ότι οι τελετουργίες λειτουργούν την επιχείρησή μου περισσότερο απ’ ότι λειτουργώ εγώ την επιχείρησή μου.

Οφείλω μεγάλο μέρος της επιτυχίας μου, στις τελετουργίες που εφαρμόζω ξανά και ξανά, μήνα με το μήνα.

Στο εκπαιδευτικό Facebook live που έγινε την Τρίτη 13 Αυγούστου, μιλήσαμε για το πώς να χτίσετε τις δικές σας τελετουργίες και ποιες είναι αυτές που σας οδηγούν σε μεγάλη ανάπτυξη.

Δες το βίντεο και άφησε ένα σχόλιο, λέγοντας ποιες είναι οι δικές σου τελετουργίες που βλέπεις να σε οδηγούν στην ανάπτυξη. Πώς κατάφερες να τις εδραιώσεις;

Μην ξεχάσεις να κατεβάσεις το ΔΩΡΕΑΝ e-book
“Part-Time MLM: Πώς να χτίσετε μία επιτυχημένη ομάδα Δικτυακού Μάρκετινγκ, δουλεύοντας με ημιαπασχόληση”.

Το βιβλίο αποκαλύπτει πώς να χτίσετε μία τεράστια ομάδα Δικτυακού Μάρκετινγκ και να κερδίσετε πολλά χρήματα, δουλεύοντας με ημιαπασχόληση. Έχει βοηθήσει ως τώρα πολλούς δικτυωτές να θέσουν στόχους και να διαχειριστούν σωστά το χρόνο τους για να πετύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Θα τα πούμε στην κορυφή.

Θεόδωρος Αραμπατζής

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of