Υποψήφιοι μέσω ίντερνετ χωρίς κόστος (εκπαίδευση)

Πριν μερικές ημέρες, πραγματοποίησα μία εκπαίδευση μέσω ίντερνετ, ανοιχτή για δικτυωτές όλων των εταιριών. Εξήγησα πώς μπορούν να έρθουν στην επιχείρησή σου, περισσότεροι υποψήφιοι μέσω ίντερνετ, χωρίς κόστος.

Την εκπαίδευσή αυτή τη φιλοξένησα στην αίθουσα των webinar που έχω για να εκπαιδεύω την ομάδα μου. Επίσης την είχα να προβάλλεται με ζωντανή μετάδοση (live) στη σελίδα μου στο facebook.

Εξήγησα μία μέθοδο που εφαρμόζω και εγώ, αλλά και πολλοί συνεργάτες και πελάτες μου, η οποία, χωρίς κάποιο κόστος, μπορεί να αποφέρει αρκετούς νέους υποψήφιους συνεργάτες κάθε εβδομάδα (και κάθε μήνα).

Μπορείς να δεις την επανάληψη

Παρακάτω, μπορείς να δεις την επανάληψη της εκπαίδευσης.

Ωστόσο, 1ον δεν μπορείς να δεις τα slides της εκπαίδευσης, στα οποία δείχνω ακριβώς πώς λειτουργώ αυτή τη μέθοδο (αν και μπορείς από τις οδηγίες να καταλάβεις αρκετά) και 2ον η εκπαίδευση κόβεται στη μία ώρα και κάτι, ενώ η συνολική διάρκεια ήταν κάτι λιγότερο από δύο ώρες.

Αν δεν θέλεις να χάνεις μελλοντικές εκπαιδεύσεις μου (θα κάνω πολλές περισσότερες μέσα στο 2019), βεβαιώσου ότι θα είσαι γραμμένος στη λίστα ενημερώσεών μου.

Θα χαρώ να αφήσεις το σχόλιό σου κάτω από το βίντεο ή κάτω από αυτό το άρθρο και οποιαδήποτε ερώτησή σου. Αν μπορώ, θα χαρώ να την απαντήσω.

Πάρε χαρτί και στυλό, αφιερώσε 1 ώρα (περίπου) και καλή εκπαίδευση!

Θα τα πούμε στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ: Αν πιστεύεις ότι ήταν χρήσιμη, κάνε λάικ και σχόλιο στο βίντεο γράφοντας τι σου άρεσε περισσότερο. Επίσης μοιράσου το με άτομα που πιστεύεις ότι θα τους βοηθούσε να έχουν περισσότερους υποψήφιους μέσω ίντερνετ. Χωρίς να χρειάζεται να επενδύσουν χρήματα σε διαφημίσεις.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of