Λίστα: Δύο σημαντικά πράγματα που χρειάζεται να προσέξετε

Η κλίμακα και το εύρος που θα μεγαλώσει το δίκτυό σας, θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από τη λίστα υποψηφίων την οποία έχετε. Όσον αφορά τη λίστα σας, υπάρχουν δύο σημαντικά πράγματα που χρειάζεται να προσέξετε:
Το πρώτο είναι ότι τα ονόματα σ’ αυτή τη λίστα να είναι ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ – ότι μπορείτε να τα προσεγγίσετε. Χρειάζεται να έχετε ένα τηλέφωνο ή ένα email τους· να έχετε κάποιο τρόπο να μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί τους. Όταν είστε έξω καθημερινά και συναντάτε ανθρώπους, να έχετε αυτό στο νου σας. Είναι σημαντικό να έχετε κάποιο τρόπο να επικοινωνήσετε μαζί τους.
Το δεύτερο σημαντικό πράγμα σχετικά με τη λίστα των υποψηφίων σας, είναι ότι αυτή η λίστα χρειάζεται να είναι «ζωντανή» – να είναι σαν ένας ζωντανός οργανισμός που αναπνέει, αλλάζει και μεταμορφώνεται.
Ένα από τα χειρότερα λάθη που μπορεί να κάνουν οι νέοι συνεργάτες, είναι να κάνουν μία λίστα υποψηφίων ΜΙΑ φορά, όταν ξεκινήσουν και να μην την ανανεώσουν ποτέ ξανά. Κατά πάσα πιθανότητα, συναντάτε περίπου πέντε με είκοσι νέα άτομα κάθε εβδομάδα – είτε στην καθημερινότητά σας – έξω, είτε μέσω Facebook κλπ. Σίγουρα, δεν θα μπουν όλοι στη λίστα υποψηφίων σας, αλλά οι περισσότεροι θα μπορούσαν να μπουν. Οπότε, χρειάζεται να προσθέτετε νέα άτομα κάθε εβδομάδα. (Και φυσικά, να αφαιρείτε από τη λίστα σας όσους τελικά μπαίνουν στην ομάδα σας)
Ανανεώστε συνεχώς τη λίστα υποψηφίων σας, βεβαιωθείτε ότι τα άτομα που γράφετε είναι προσβάσιμα -έχετε έναν τρόπο να επικοινωνήσετε μαζί τους και ότι πάντα έχετε νέους κατάλληλους υποψηφίους να προσεγγίσετε.
ΥΓ: Έχετε δει τι καινούργιο παίζει στο κανάλι μου στο YouTube; Κάνε εγγραφή στο κανάλι, για να λαμβάνεις ό,τι νέο δημοσιεύω. Το βίντεο που θα ανεβάσω την ερχόμενη Δευτέρα, είναι κάτι που απασχολεί την πλειοψηφία των δικτυωτών σήμερα. Μην το χάσεις. Μπες στο κανάλι μου και κάνε εγγραφή.
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of