10 Οδηγίες για ένα Πετυχημένο Εκπαιδευτικό Σύστημα

 
Σε αυτό το άρθρο θα μοιραστώ μαζί σας τις 10 οδηγίες που χρειάζεστε για να ακολουθήσετε ένα πετυχημένο εκπαιδευτικό σύστημα – είτε αυτό είναι της εταιρίας/ομάδας σας, είτε το δικό μου, πολύ γνωστό και πετυχημένο, Πλάνο 90 Ημερών.

 

  1. Δεσμευτείτε σε ένα αποδεδειγμένο εκπαιδευτικό σύστημα για ένα χρόνο (12 μήνες) ή μέχρι να φτάσετε τους οικονομικούς σας στόχους. Επειδή είναι βασικό να παραμείνετε σε ένα αποδεδειγμένα πετυχημένο μονοπάτι, σας ενθαρρύνω να μην παρακολουθείτε εκδηλώσεις που διδάσκουν ή προωθούν άλλα συστήματα.
  2. Αρχίστε, επιλέγοντας προσεκτικά και προσεγγίζοντας αυτούς με τους οποίους θα απολαμβάνατε περισσότερο να δημιουργήσετε μία μακρόχρονη επαγγελματική συνεργασία και διδάξτε αυτούς που τελικά θα ξεκινήσουν, πώς να κάνουν το ίδιο.
  3. Καθώς προχωράτε σταδιακά προς την κρύα αγορά, δώστε περισσότερη έμφαση στον αριθμό των ανθρώπων που προσεγγίζετε. Εστιαστείτε στο πλάτος της πρώτης σας γραμμής, αντί στο βάθος. Ωστόσο, υποστηρίξτε οποιονδήποτε σας ζητήσει τη βοήθεια, σαν ήταν στην πρώτη σας γραμμή.
  4. Αν έχετε σοβαρούς ανθρώπους που γράφονται από μικρές παρουσιάσεις σε σπίτια ή από απόσταση (μακρυά από τους αναδόχους τους), ενθαρρύνετέ τους να τηλεφωνήσουν στον ανάδοχο ηγέτη της ομάδας.
  5. Για να μείνετε εστιασμένοι, σας αποθαρρύνω να δημιουργήσετε τα δικά σας εκπαιδευτικά υλικά. Για τον πρώτο χρόνο ή μέχρι να πετύχετε τους οικονομικούς σας στόχους, βασιστείτε αποκλειστικά στο αποδεδειγμένο σύστημα της γραμμής αναδοχής σας (ή σε αυτό ή αυτό, αν δεν υπάρχει κάτι από τη γραμμή αναδοχής).
  6. Χτίστε μία βάση καταναλωτών/συνδρομητών από άτομα του συγγενικού ή φιλικού σας περιβάλλοντος, προτού ξεκινήσετε να χτίζετε δίκτυο.
  7. Εστιάστε όλες σας τις προσπάθειες στο να χτίσετε μία ισχυρή οργάνωση και ποτέ μην προσπαθείτε να χτίζετε δύο ή περισσότερες γραμμές σε διαφορετικές εταιρίες.
  8. Η επιτυχία εξαρτάται από το να πιστεύετε και να επενδύετε στον εαυτό σας. Επομένως, ποτέ μην δανείζετε χρήματα ή προϊόντα στους καινούργιους σας συνεργάτες.
  9. Να είστε πιστοί στην επιχείρησή σας. Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας αντί για άλλες κατώτερες μάρκες.
  10. Μείνετε εστιασμένοι στο τελικό αποτέλεσμα και να είστε περήφανοι για όλα όσα πετυχαίνετε στην πορεία. Μην επιτρέπετε τις απορρίψεις, τους κλέφτες ονείρων, αυτούς που τα παρατάνε και τις απογοητεύσεις να σας κρατήσουν μακριά από το όραμά σας. Εσείς έχετε 100% τον έλεγχο της νοοτροπίας σας και επομένως, του δικούς σας μέλλοντος.
Ακολουθήστε τις παραπάνω 10 οδηγίες και θα τα πούμε στην κορυφή!
 
 

Συγγραφέας του βιβλίου “Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ
Δημιουργός του προγράμματος “Ο Δικτυωτής του μέλλοντος
Προγραμμάτισε μια ΔΩΡΕΑΝ επιχειρηματική ανάλυση μαζί μου

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of