ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανοιχτή Εκπαίδευση στις 28 Ιουνίου

Την Τρίτη που μας πέρασε έκανα μία εκπαίδευση για μέλη της ομάδας μου, στην οποία μίλησα για τις πιο σημαντικές δραστηριότητες που χρειάζεται να κάνει ο κάθε δικτυωτής. Το ερώτημα που ετέθηκε και που κάνω και σε εσένα είναι το εξής: “Αν ήταν να κάνεις ΜΟΝΟ ΜΙΑ δραστηριότητα κάθε μέρα στη δουλειά μας, ποια θα ήταν αυτή;”

Αν απάντησες το να στρατολογείς νέους ανθρώπους δείχνοντας την επιχειρηματική παρουσίαση, τότε απάντησες σωστά.

Αν αυτή είναι η πιο σημαντική δραστηριότητα στη δουλειά μας, δεν θα ήταν λογικό να είναι η πρώτη που θα έπρεπε να κάνουμε κάθε μέρα; Και εφόσον είναι ξεκάθαρη η απάντηση, γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί δικτυωτές δεν καταφέρνουν να κάνουν αυτή την απλή δραστηριότητα;

Στις 28 Ιουνίου, θα πραγματοποιήσω μία εκπαίδευση ανοιχτή για δικτυωτές όλων των εταιριών, στην οποία μιλήσω για “Το Φαινόμενο Των 2 την Ημέρα” και πώς αυτό θα καθορίσει την επιτυχία σας (ή όχι) στη δουλειά αυτή.

Κλείσε τη θέση σου άμεσα μπαίνοντας εδώ. Υπάρχει ήδη τρομερά μεγάλο ενδιαφέρον και πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί ο μέγιστος δυνατός αριθμός συμμετεχόντων. Ακόμα όμως (λογικά) προλαβαίνεις να γραφτείς. (Είναι δωρεάν)

Θα τα πούμε στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ: Υπάρχει το ρητό που λέει “δύο μήλα την ημέρα το γιατρό τον κάνουν πέρα”. Στην εκπαίδευση που θα κάνω, θα μιλήσω για τη δύναμη των 2 την ημέρα στη δουλειά μας. Μπες εδώ.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of