Επανέρχομαι σύντομα… έπρεπε να πιάσω αυτό το στόχο

Πριν λίγο κοιτούσα πότε έγραψα το τελευταίο μου άρθρο και είδα ότι ήταν πριν από ένα μήνα! Δεν το συνηθίζω. Και η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε να γράφω τακτικά άρθρα. Σύντομα όμως θα επανέλθω. Λογικά από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, θα ξεκινήσω ξανά να γράφω 1 με 2 άρθρα την εβδομάδα.

Ο λόγος που ήμουν σε “σιγή ασυρμάτου” τον τελευταίο μήνα, ήταν γιατί είχαμε με την εταιρία μου ένα πολύ μεγάλο event στα μέσα Μαρτίου, το οποίο δημιούργησε τρομερή ανάπτυξη στην ομάδα μου και έπρεπε να πιάσω αυτό το στόχο.

Είχα βάλει στόχο να ξεπεράσει η ομάδα μου τα 1000 άτομα και τελικά το καταφέραμε.

Οπότε τώρα συνεχίζω ξανά με τις δημοσιεύσεις άρθρων με συμβουλές, παρακίνηση και πρακτικές ιδέες, που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και τον εαυτό σας.

Τώρα, την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 22:00, έχω προγραμματισμένη μία εκπαίδευση, ανοιχτή για δικτυωτές όλων των εταιριών, με θέμα “Πώς να χρησιμοποιήσετε τα Social Media, για να προωθήσετε την επιχείρησή σας.” Στην εκπαίδευση αυτή, μεταξύ άλλων, θα σας δείξω τι είναι καλό να αναρτάτε και τι είναι καλό να μην αναρτάτε στα social media (πχ στον τοίχο σας στο Facebook).

Δηλώστε συμμετοχή άμεσα, μιας και οι θέσεις που έχουν απομείνει είναι ελάχιστες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στα τελευταία λεπτά της συγκεκριμένης εκπαίδευσης, θα ανακοινώσω κάτι πολύ δυνατό που ετοιμάζω εδώ και μήνες και το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Μάιο και αφορά όλους τους δικτυωτές, ανεξαιρέτως! Και αν παρακολουθήσεις την εκπαίδευση live αυτή την Τετάρτη, θα έχεις ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με όσους δουν τη βιντεοσκόπηση τις επόμενες ημέρες.

Για να μην τα πολυλογώ, χρειάζεται να είσαι την Τετάρτη στην εκπαίδευση!

Τα επόμενα άρθρα στο blog μου, θα έχουν λιγότερο προωθητικό και περισσότερο εκπαιδευτικό χαρακτήρα, απ’ ότι αυτή η ανάρτηση, οπότε συνέχισε να παρακολουθείς τις δημοσιεύσεις μου.

Δήλωσε συμμετοχή για την εκπαίδευση της Τετάρτης, μπαίνοντας εδώ.

Θα τα πούμε στην κορυφή, αλλά μέχρι τότε, θα τα πούμε την Τετάρτη το βράδυ!

Θεόδωρος Αραμπατζής

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of