Τι ποσό θα ήταν αρκετό;

Πόσα χρήματα θα ήταν αρκετά να κερδίζατε κάθε μήνα από το δικτυκό μάρκετινγκ; Προσωπικά θα προτιμούσα να κέρδιζα 3.000€/μήνα από το δικτυακό μάρκετινγκ, παρά να κερδίζω τα διπλάσια, δουλεύοντας για κάποιον άλλον.

Σημερα, με 3.000€/μήνα κάποιος μπορεί να έχει μία αρκετά καλή ζωή. Ίσως να μην μπορεί να αγοράσει με μετρητά τη Ferrari που πάντα ήθελε ή να πηγαίνει μία φορά το μήνα στο Παρίσι ή στο Μιλάνο για ψώνια, αλλά νομίζω ότι θα συμφωνούσαμε όλοι, ότι μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά η ζωή κάποιου, αν το εισόδημά του έφτανε στα 3.000€/μήνα μέσω του δικτυακού μάρκετινγκ.

Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και εκατοντάδες (ίσως δεκάδες, δεν ξέρω) στην Ελλάδα, που κερδίζουν τέτοια εισοδήματα, αλλά είναι ελάχιστοι σε σχέση με τους ανθρώπους που ξεκινάνε στο δικτυακό μάρκετινγκ και που ίσως θέλουν αυτά τα εισοδήματα.

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου, έχω προγραμματίσει να κάνω μία εκπαίδευση, στην οποία θα εξηγήσω τι χρειάζεται για να χτίσει κάποιος εισόδημα πάνω από 3.000€/μήνα.

Ξέρω, τα χρήματα δεν είναι το παν (υπάρχουν και τα ακίνητα και οι μετοχές), αλλά αν σου δείξω τι χρειάζεται να κάνεις για να φτάσεις σε αυτό το εισόδημα, τότε σίγουρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις συγκεκριμένες αρχές για να φτάσεις και τα 500€/μήνα, που ίσως καίγεσαι να αποκτήσεις αυτή τη στιγμή.

Γράψου εδώ: http://olympicmarketingsystem.com/3k

Ήδη αρκετοί έχουν δηλώσει συμμετοχή και πιθανόν θα γεμίσει η αίθουσα. Αυτό συμβαίνει γιατί οι δικτυωτές που βλέπουν τη δουλειά τους σοβαρά, αφιερώνουν το χρόνο να μάθουν. Βέβαια, αν δεν ήσουν σοβαρός, δεν θα διάβαζες αυτές τις γραμμές, οπότε υποθέτω ότι θα δηλώσεις συμμετοχή ΚΑΙ θα συμμετέχεις κι εσύ.

Ανυπομονώ για τη συμμετοχή σου. Πάμε να κάνουμε το 2017, την καλύτερη χρονιά που είχες ποτέ! Ήρθε η ώρα.

Θεόδωρος Αραμπατζής

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of