Μπορείτε να λύσετε αυτό το γρίφο στρατολόγησης;

Ο Δικτυωτής Α και ο Δικτυωτής Β αντιπροσωπεύουν την ίδια εταιρία. Ο Δικτυωτής Α πετυχαίνει και ο Δικτυωτής Β δυσκολεύεται. Γιατί;

Λοιπόν, αυτό είναι εύκολο. Ο Δικτυωτής Α, πιθανόν να γνώριζε περισσότερα άτομα, να είχε καλύτερες κοινωνικές δεξιότητες και δεξιότητες δικτύωσης και ίσως να είχε και μεγαλύτερο κίνητρο. Αυτός είναι ήταν εύκολος γρίφος.

Αλλά … για να δούμε έναν δεύτερο γρίφο…

Ο Δικτυωτής Α και ο Δικτυωτής Β αντιπροσωπεύουν την ίδια εταιρία. Ο Δικτυωτής Α και ο Δικτυωτής Β μιλάνε και οι δύο στα ακριβώς ίδια άτομα. Οι υποψήφιοι γράφονται πρόθυμα στο Δικτυωτή Α, αλλά λένε “όχι” στο Δικτυωτή Β.

Ίδια εταιρία, ίδιο προϊόν, ίδιοι υποψήφιοι.

Οπότε, είναι ήταν η διαφορά;

Ο Δικτυωτής Α περιέγραψε την επιχειρηματική ευκαιρία διαφορετικά. Ο Δικτυωτής Α, έκανε τις κατάλληλες ερωτήσεις στον υποψήφιο και έκανε “κλείσιμο” πριν καν κάνει την παρουσίασή του. Ο Δικτυωτής Α, χρησιμοποίησε τις 10 Δεξιότητες Επικοινωνίας. Όλα τα υπόλοιπα ήταν τα ίδια.

Και γι’ αυτό το λόγο, ένα από τα πρώτα που μαθαίνουμε στην “Ακαταμάχητη Πρόσκληση” είναι οι δεξιότητες επικοινωνίας και το να κάνουμε τις κατάλληλες ερωτήσεις, όταν μιλάμε με τους υποψηφίους μας. Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για τον καινούργιο συνεργάτη να αυξήσει τα αποτελέσματά του.

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ: Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, στις 21:00, έχουμε δωρεάν εκπαίδευση, ανοιχτή για δικτυωτές όλων των εταιριών. Το θέμα είναι “Πώς να δημιουργήσετε τη μεγάλη έκρηξη στο MLM. Κάντε εγγραφή εδώ (έχουν μείνει πολύ λίγες θέσεις ακόμα): http://olympicmarketingsystem.com/mlmbigbang

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of