(ΔΕΝ) Θα Γίνεις Πλούσιος Γρήγορα

Το δικτυακό μάρκετινγκ (MLM), αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για το μέσο άνθρωπο να κερδίσει από ένα συμπληρωματικό εισόδημα, μέχρι και εισοδήματα επιπέδου καριέρας ή ακόμα και να δημιουργήσει σημαντικό πλούτο.

Πηγαίνοντας σε σεμινάρια μεγάλων εταιριών, ακούμε ιστορίες επιτυχίας από ανθρώπους που κερδίζουν αρκετές χιλιάδες ευρώ το μήνα. Ακούμε για ανθρώπους που ήταν πρώην σερβιτόροι, πρώην αποτυχημένοι επιχειρηματίες, φοιτητές ή από οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα, οι οποίο κατάφεραν να χτίσουν τεράστιες επιχειρήσεις και να κερδίζουν αστρονομικά εισοδήματα.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Εννοείται ότι όλα αυτά είναι αληθινά. Τα έχω δει να συμβαίνουν, γνωρίζω άτομα που ξεκίνησαν από το μηδέν και κατάφεραν να φτάσουν εκεί, οπότε ξέρω από πρώτο χέρι ότι είναι αληθινές όλες αυτές οι ιστορίες (ή τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία).

Το “πρόβλημα” όμως είναι το εξής: Όταν στη σκηνή ακούμε ΜΟΝΟ τέτοιες ιστορίες, υπάρχει η αντίληψη ότι μπορεί να το καταφέρει οποιοσδήποτε και ότι ΘΑ το καταφέρει οποιοσδήποτε. Και αν κάποιος μπει με αυτό το σκεπτικό και περιμένει να γίνει πλούσιος σε 1, 2 ή 6 μήνες (ή ακόμα και 1, 2 ή 6 χρόνια), και ΔΕΝ γίνει, τότε απογοητεύεται και τα παρατάει. Και αυτό έχει να κάνει με τις λανθασμένες προσδοκίες και όχι με την ευκαιρία που προσφέρει το δικτυακό μάρκετινγκ.

Η πραγματικότητα είναι ότι όντως, σε όλους παρέχεται η ίδια ευκαιρία, αλλά ΔΕΝ πρόκειται όλοι να δημιουργήσουν τόσο τεράστιες επιχειρήσεις και εισοδήματα. Γιατί; Για τους ίδιους λόγους που όλοι δεν γίνονται μεγαλογιατροί, μεγαλοδικηγόροι, μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλο…οτιδήποτε.

Μπορεί να μην καταφέρουν όλοι να φτάσουν ΕΚΕΙ… αλλά αν κάποιος κερδίζει έστω και μόνο 250€/μήνα, έχοντας τη δυνατότητα να έχει όλα τα υπόλοιπα οφέλη του δικτυακού μάρκετινγκ, όπως το να επιλέγει τις ώρες του, να δουλεύει από το σπίτι ή οπουδήποτε, να επιλέγει τους ανθρώπους που συνεργάζεται, να διασκεδάζει, να βοηθάει άλλους κλπ, τότε αυτό είναι αρκετά δυνατό κίνητρο για κάποιον για να μην τα παρατήσει.

Οπότε, αν δείχνετε μεν την προοπτική αλλά ταυτόχρονα δίνετε και τις σωστές προσδοκίες, τότε θα υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι που θα τα παρατάνε και που θα έχουν άσχημη “γεύση” από την επαφή τους με αυτό τον τόσο υπέροχο κλάδο.

Λειτουργήστε με τη σκέψη ότι κάθε σας πράξη και κάθε σας λόγος, θα γινόταν αυτόματα παγκόσμιος νόμος.

Θα τα πούμε στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής

—-
Σε λιγότερο από 1 μήνα, θα πραγματοποιήσω ένα ανοιχτό εκπαιδευτικό (ΔΩΡΕΑΝ) webinar, με θέμα “Πώς να δημιουργήσετε τη μεγάλη έκρηξη στο δικτυακό μάρκετινγκ!” Μπορείς να γραφτείς εδώ. Ήδη οι περισσότερες θέσεις έχουν καλυφθεί.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of