Η Επιτυχία Αφήνει Ίχνη, Ο Πίνακας των 100 Πλάνων και Η Προσωπική Υπευθυνότητα [Νέο Βίντεο]

Πριν λίγους μήνες, συγκεκριμένα το Νοέμβριο του 2016, έδωσα μία διάλεξη στο κολέγιο Αθηνών, στα πλαίσια του συνεδρίου της εταιρία μου και με την ευκαιρία της αναγνώρισής μου για ένα σημαντικό (και αρκετά υψηλό) επίπεδο που πέτυχα.

Στην ομιλία μου αυτή, μίλησα για το ότι η επιτυχία αφήνει ίχνη, για τον πίνακα των 100 παρουσιάσεων (πλάνων) και για την προσωπική υπευθυνότητα.

Αν ασχολείσαι σοβαρά με τη δικτύωση (ή σκέφτεσαι να το δεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σοβαρά), χρειάζεται να δεις τα πολύ ισχυρά μηνύματα που περιέχονται σε αυτή τη διάλεξη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή η συγκεκριμένη διάλεξη γίνεται σε συνέδριο της εταιρίας που συνεργάζομαι, αναφέρω και με ποια εταιρία συνεργάζομαι. Αν είσαι πολύ ευαίσθητος με αυτό, μην την παρακολούθησης ή απλά αγνόησε εκείνο το σημείο.

Θα τα πούμε στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ: Δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι, αλλά μετά από 5 χρόνια, ξεκίνησα ξανά τις μηνιαίες ανοιχτές εκπαιδεύσεις για δικτυωτές όλων των εταιριών. Η επόμενη θα γίνει την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου. Δες περισσότερα εδώ. Ήδη οι περισσότερες θέσεις έχουν κλειστεί.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of