Το Κόστος του να Ζεις τα Όνειρά Σου

Ένα πράγμα που θα πρέπει να γνωρίζετε, είναι ότι η επιχείρησή σας δεν θα είναι ποτέ πιο δύσκολη, από ότι είναι στην αρχή. Ο πρώτος μήνας είναι ο δυσκολότερος. Η πρώτη εβδομάδα είναι η δυσκολότερη. Αλλά συχνά, η πρόκληση αυτών των πρώτων δυσκολιών, μεταμφιέζεται από τον αρχικό ενθουσιασμό και την ελπίδα που φέρνουμε στην επιχείρηση. Καθώς φθίνει αυτή η ευφορία, οι άνθρωποι συχνά δίνουν περισσότερη έμφαση στις δυσκολίες και χάνουν επαφή από τη γενικότερη εικόνα.

Χρειάζεται να γνωρίζετε ότι το ξεκίνημα της επιχείρησής σας θα είναι το δυσκολότερο. Διδάξτε στους ανθρώπους σας το ίδιο. Και όταν συναντήσετε αυτές τις προκλήσεις, κάτι που είναι πολύ πιθανόν να συμβεί, θα είστε προετοιμασμένοι.

Εντάξει, δεν ήρθε στην παρουσίαση ο πολύ καλός υποψήφιος που περιμένατε. Ε, και;

Εντάξει, κάποιος που γράφτηκε την περασμένη εβδομάδα, αποφάσισε να τα παρατήσει. Είναι το τέλος του κόσμου;

Εντάξει, ένας υποψήφιος αρνήθηκε να δει το βίντεό σας. Είναι το χειρότερο πράγμα που σας συνέβη σήμερα; Σοβαρά τώρα;

Κάποιος στην πόλη σας σήμερα, διαγνώστηκε με μία σοβαρή ασθένεια. Κάποιος έχασε έναν αγαπημένο του σε ένα τραγικό ατύχημα. Κάποιοι άλλοι αντιμετωπίζουν κατασχέσεις και χρεωκοπία.

Έχετε περάσει δυσκολίες. Το καταλαβαίνω. Θα περάσετε κι άλλες. Θα πρέπει να το περιμένετε αυτό. Μάθετε από αυτές τις προκλήσεις. Χρησιμοποιήστε τις ως εφαλτήριο για να γίνεται το άτομο και ο ηγέτης που προορίζεστε να γίνετε!

Τώρα, επιστρέψτε στη δουλειά!

Θεόδωρος Αραμπατζής

Συγγραφέας του βιβλίου “Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ
Δημιουργός του προγράμματος “Ο Δικτυωτής του μέλλοντος
Προγραμμάτισε μια ΔΩΡΕΑΝ επιχειρηματική ανάλυση μαζί μου

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of