Ίδιες επιλογές, ίδια αποτελέσματα!

Κάθε μέρα, έχουμε τη δυνατότητα να επιλέγουμε· να επιλέγουμε τι θα φάμε, τι θα πιούμε, τι θα διαβάσουμε, τι θα δούμε, τι θα ακούσουμε, με ποιους θα μιλησουμε, τι θα πούμε, τι θα σκεφτούμε, τι δουλειά θα κάνουμε, ποιους φίλους θα έχουμε, ποιον/-α σύντροφο θα έχουμε.

Κάθε μέρα επιλέγουμε. Κανείς δεν μας έχει βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, ότι θα πρέπει να κάνουμε μία δουλειά που μισούμε, να είμαστε με έναν/μία σύντροφο με τον οποίο δεν είμαστε ευτυχισμένοι, να τρώμε φαγητά που δεν μας δίνουν την υγεία και την ενέργεια που θέλουμε.

Κανείς δεν μας υποχρεώνει να κάνουμε επιλογές που δεν μας κάνουν ευτυχισμένους.

Κανείς δεν απειλεί να μας βλάψει αν αποφασίσουμε να κάνουμε διαφορετικές αλλαγές.

Όταν κάνουμε κάθε μέρα τις ίδιες επιλογές, θα έχουμε τα ίδια αποτελέσματα.

Κάθε. Μέρα. Επιλέγουμε. Μόνοι. Μας.

Αν δεν είμαστε ευτυχισμένοι ή έστω ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα των επιλογών μας, δεν έχει κανένα νόημα να γκρινιάζουμε, να μιζεριάζουμε και να ρίχνουμε το φταίξιμο σε άλλους για αυτά.

Δες ποιοι τομείς της ζωής σου σε κρατάνε στάσιμο και δεν σε κάνουν να είσαι ευτυχισμένος και κάνε σήμερα άλλες επιλογές. Φτάνει πια. Δεν βαρέθηκες να κάνεις τις ίδιες επιλογές κάθε μέρα και να κατηγορείς άλλους για την έλλειψη ευτυχίας σου;

Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο. Ξέρω ότι πολλές φορές, η αλλαγή των επιλογών, ενέχει πόνο. Το ξέρω. Αλλά κάντο! Μόλις συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις άλλη ζωή, ότι έχεις μόνο μία ζωή για να ευτυχίσεις και να ευημερίσεις, μία μόνο ζωή για να αφήσεις το σημάδι σου στην ανθρωπότητα, μόνο μία ζωή για να επηρεάσεις τη ζωή άλλων και να εμπνεύσεις με το παράδειγμά σου, έστω και ένα ακόμα άτομο, τότε θα έρθει η ώρα να αρχίσεις να κάνεις διαφορετικές επιλογές. Και τότε θα αλλάξουν και τα αποτελέσματα.

Αφιέρωσε αυτές τις τελευταίες ημέρες του 2016, αναλογιζόμενος τους τομείς της ζωής σου στους οποίους δεν είσαι ευτυχισμένους και για τους οποίους συνηθίζεις να γκρινιάζεις και να κατηγορείς άλλους. Κάνε μία λίστα – μπορεί να είναι και μόνο ένα πράγμα – και μετά αποφάσισε τις διαφορετικές επιλογές που θα πρέπει να κάνεις κάθε μέρα, ώστε του χρόνου τέτοιο καιρό να μπορείς με σιγουριά να λες ότι είχα μία ευτυχισμένη χρονιά. Ότι τα αποτελέσματά μου είναι αυτά που θέλω.

Τι περιμένεις; Ο ήχος που ακούς είναι ο ήχος της ζωής σου που περνάει. Δεν έχεις άλλη ευκαιρία σ’ αυτό τον πλανήτη. Άφησε το αποτύπωμά σου!

Να έχεις μία υπέροχη χρονιά με επιλογές που θα σου δώσουν τα αποτελέσματα που προοριζόσουν να έχεις.

Σε εκτιμώ,

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ: Μέχρι την Παρασκευή 30/12, έχω σε προσφορά όλα μου τα εκπαιδευτικά προϊόντα -25%. Αν αποκτήσεις οποιοδήποτε από αυτά, θα λάβεις αυτομάτως πρόσκληση να συμμετέχεις στο εκπαιδευτικό webinar που θα κάνω την ερχόμενη Τετάρτη 4/1/2017, όπου θα μιλήσω για “Τη Μαγεία της Εκθετικής Ανάπτυξης και της Γεωμετρικής Προόδου στο Δικτυακό Μάρκετινγκ!”

Στο webinar αυτό, συμμετέχουν μόνο με πρόσκληση, όσοι έχουν αγοράσεις κάποιο εκπαιδευτικό μου πρόγραμμα τα τελευταία 3 χρόνια ή θα αγοράσουν μέχρι την Παρασκευή.

Μπες στο eshop μου, διάλεξε όποιο ή όποια εκπαιδευτικά προγράμματα θέλεις και επικοινώνησε μαζί μου στο 2341070332 για να σου πω πώς θα αποκτήσεις με -25% έκπτωση!

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of