Τι Απέγιναν Άραγε Όλοι Οι Άλλοι;

Θυμάστε την ημέρα που μπήκατε στο δικτυακό μάρκετινγκ; Ίσως να ήσασταν καλεσμένοι σε μία επιχειρηματική συνάντηση ή σε μία παρουσίαση. Αλλά εσείς κι εγώ δεν ήμασταν οι μόνοι καλεσμένοι. Κάποιοι από τους καλεσμένους πήραν την απόφαση να “μην γραφτούν” … αλλά εμείς πήραμε την απόφαση να ξεκινήσουμε.

Οπότε, τι απέγιναν άραγε όλοι οι άλλοι που απέρριψαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με το δικτυακό μάρκετινγκ; Πήραν μία απόφαση να συνεχίζουν να ζουν την ίδια ζωή. Για πολλούς αυτό σημαίνει:

– Ότι ξυπνάνε κάθε πρωί με ξυπνητήρι.
– Ότι παίρνουν άδεια 2 εβδομάδες το χρόνο.
– Ότι δουλεύουν 5 ή 6 ημέρες την εβδομάδα, έχοντας μόνο 1 ή 2 ημέρες δικές τους.
– Ότι αποδέχονται να πληρώνονται αυτά που αποφασίζει το αφεντικό τους ότι αξίζουν.
– Ότι μπορεί να ψάχνουν ακόμα για δουλειά.

“Δεν υπάρχει ελπίδα αλλαγής”, λένε κάποιοι. Πόσο θλιβερό. Κάποιοι, έχουν παραιτηθεί από κάθε ελπίδα και απλά περιμένουν να πεθάνουν.

Ακόμα και αν μόλις τώρα ξεκινάμε την επιχείρησή μας ή ακόμα και αν μετά βίας προχωράμε προς τα μπροστά, έχουμε ελπίδα. Η ελπίδα είναι ένα σπουδαίο συναίσθημα. Το δικτυακό μάρκετινγκ αξίζει για πολλούς, απλά επειδή φέρνει ελπίδα.

Φυσικά υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα στο δικτυακό μάρκετινγκ πέρα από τα χρήματα, την ελευθερία χρόνου και την ελπίδα. Για κάποιους είναι η κοινωνικοποίηση. Έχουν την ευκαιρία να κάνουν παρέα με θετικούς ανθρώπους αντί με τα αρνητικά πεθερικά τους. Για άλλους ο λόγος που μπαίνουν είναι η προσωπική βελτίωση που βλέπουν μέσω του δικτυακού μάρκετινγκ.

Ας επιστρέψουμε τώρα πάλι σ’ αυτούς που δεν γράφτηκαν. Ξέρετε, ο χρόνος αλλάζει τα πράγματα. Η εργασιακή ασφάλεια εξαφανίζεται. Αρχίζουν να μισούν την κίνηση για τη δουλειά. Ή ήλπιζαν ότι κάτι θα αλλάξει μαγικά στη ζωή τους, αλλά τίποτα δεν άλλαξε.

Πιστεύετε ότι οι άνθρωποι αλλάζουν γνώμη και άποψη για κάποια θέματα; Σίγουρα αλλάζουν.

Γιατί δεν επακολουθείτε κάποιον σήμερα; Ίσως να μπορούσατε να φέρετε λίγη ελπίδα στη ζωή του.

Θα τα πούμε στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής

Συγγραφέας του βιβλίου “Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ
Δημιουργός του προγράμματος “Ο Δικτυωτής του μέλλοντος
Προγραμμάτισε μια ΔΩΡΕΑΝ επιχειρηματική ανάλυση μαζί μου

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of