Αθλείσαι Χωρίς Να Προσέχεις τη Διατροφή Σου; [Η Προσωπική Ανάπτυξη στο MLM]

Έχει συμβεί πολλές φορές, τόσες που έχω χάσει το μέτρημα, όπου άτομα της ομάδας μου ή δικτυωτές από διάφορες εταιρίες που με συμβουλεύονται, έρχονται σε εμένα και μου λένε ότι δεν προχωράει η επιχείρησή τους.

Δεν είναι ότι δεν κάνουν δράση ή ότι δεν μιλάνε με ανθρώπους, αλλά πολλές φορές συναντούν εμπόδια, αρνητισμό, αντιρρήσεις, περίεργους υποψηφίους κλπ. Αφού κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο προσέγγισης αλλά και την ποιότητα των ανθρώπων που επικοινωνούν, συχνά καταλήγω στην ερώτηση για το πόσο χρόνο αφιερώνουν στην προσωπική τους ανάπτυξη καθημερινά. Πόσο χρόνο αφιερώνουν στο να διαβάζουν βιβλία, να ακούν ομιλίες, να παρακολουθούν βίντεο με εκπαιδεύσεις. Τις περισσότερες φορές, αν όχι πάντα, η απάντηση είναι ότι δεν αφιερώνουν καθόλου ή ότι αφιερώνουν ελάχιστο χρόνο σε αυτά.

Αν δεν αφιερώνεις χρόνο στην προσωπική ανάπτυξη, κάνεις «μισή δουλειά»

Το να δουλεύεις στο δικτυακό μάρκετινγκ, χωρίς να αφιερώνεις χρόνο στην προσωπική ανάπτυξη, χωρίς να διαβάζεις βιβλία, χωρίς να ακονίζεις τις δεξιότητές σου, είναι σαν να ασχολείσαι με ένα άθλημα, σαν να πηγαίνεις στο γυμναστήριο, αλλά να μην προσέχεις τη διατροφή σου· μπορείς να φτάσεις μόνο μέχρι ένα σημείο.

Αν θέλεις να πας λίγο παρακάτω (ή και πολύ παρακάτω), τότε χρειάζεται να εισάγεις στην καθημερινότητά σου, 15 ή 30 λεπτά ανάγνωσης ενός καλού βιβλίου. Και τι καλύτερο, από το Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ, το οποίο είναι σε ειδική προσφορά μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου, από τα 26€ στα 20€. Μπορείς να το παραγγείλεις από το www.theanswerto.gr/irresistmlm ή αν θέλεις να εκμεταλλευτείς μία ακόμα ειδική προσφορά, συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα: http://olympicmarketingsystem.com/greekmlmbook

Θα τα πούμε στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ: Αν δεν την έχεις ακούσεις, είχα πραγματοποιήσει πριν χρόνια, μία συνέντευξη με το μέντορά μου, σχετικά με το δικτυακό μάρκετινγκ και την προσωπική ανάπτυξη. Αξίζει να την ακούσεις. Είναι εδώ.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of