Δείτε Τους Στόχους Σας Κάθε Τόσο

Ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνω με τους πελάτες μου στο coaching καθώς και με τους συνεργάτες μου, είναι να συζητάμε και να θέτουμε ξεκάθαρους και πολύ συγκεκριμένους στόχους. Ο καθορισμός των στόχων, πέρα από το ότι σας παρακινεί σε δράση, σας κρατάει συνεπείς στις δύσκολες στιγμές και σας δίνει ένα σκοπό για αυτό που κάνετε, σας βοηθάει στο να ορίσετε ένα σαφές, μετρήσιμο πλάνο δράσης (όπως εξηγώ και στην εκπαίδευση του Πλάνου 90 Ημερών).

Ωστόσο, αν θέσουμε τους στόχους μας μία φορά και μετά τους ξεχάσουμε και δεν τους ξαναδούμε ποτέ, ίσως να μας λείπει κάποιες φορές το κίνητρο ή το συγκεκριμένο πλάνο δράσης για να ξεκινήσουμε ή να συνεχίσουμε τη δράση.

Κάθε τόσο λοιπόν, δείτε τους στόχους σας, ανανεώστε τους, κλείστε τα μάτια και φανταστείτε πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή σας αν τους είχατε πετύχει όλους. Δείτε τους στόχους σας και ανανεώστε το πλάνο δράσης σας. Ξεκινήστε ένα νέο Πλάνο 90 Ημερών που θα σας οδηγήσει προς αυτούς.

Και τι καλύτερη στιγμή από αυτή, που πολλοί έχουν γυρίσει από τις διακοπές τους και ετοιμάζονται να επιστρέψουν στους “κανονικούς” τους ρυθμούς.

Ανανεώστε λοιπόν τους στόχους σας, δείτε τους κάθε τόσο και νιώστε όλα αυτά τα συναισθήματα που θα νιώθατε αν τους είχατε ήδη πραγματοποιήσει.

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ: Ετοιμάζω κάτι πολύ μεγάλο. Το επόμενο διάστημα θα λάβετε κάποια emails από εμένα που θα σας ενημερώνουν για μία πολύ σημαντική εκπαίδευση που θα πραγματοποιήσω, την οποία θα μπορούν να την παρακολουθήσουν δικτυωτές όλων των εταιριών. Πρόκειται για δύο νέες μεθόδους που εφαρμόζουμε πιλοτικά, εγώ και κάποιοι άλλοι δικτυωτές εδώ και 6 μήνες, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Μείνετε συντονισμένοι.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of