Μην Αφιερώνετε Χρόνο στους Τεμπέληδες

Όλα αυτά τα χρόνια (14) που ασχολούμαι με το δικτυακό μάρκετινγκ (MLM), πολλοί έχουν έρθει και έχουν φύγει. Όλοι σίγουρα είχαν την πρόθεση να κερδίσουν χρήματα, αλλά μόνο μερικοί ήταν πρόθυμοι να ξεκινήσουν και μετά μόνοι λίγοι από αυτούς κατάφεραν τελικά να μείνουν. Όπως ακριβώς συμβαίνει και σε οτιδήποτε άλλο στη ζωή, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν τη δύναμη να μείνουν σε κάτι, έτσι ώστε να εκπληρώσουν με επιτυχία τις αποφάσεις τους.

Όταν βρίσκεστε στα μεγάλα συνέδρια της εταιρία σας και είστε μαζί με 500, 1000, 3000+ ενθουσιασμένους και εστιασμένους συνεργάτες, συνειδητοποιείτε κάποια πράγματα. Ένα από αυτά είναι ότι χρειάζεται να αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο με αυτούς που κάνουν πράγματα και λιγότερο με τους υπόλοιπους. Αυτό δεν σημαίνει ότι απορρίπτω τους άλλους ή δεν βλέπω ότι είναι καλοί άνθρωποι. Ωστόσο οι μέντορές μου μου έμαθαν, ότι αν θέλω να πετύχω σε ΑΥΤΗ τη ζωή, χρειάζεται να αφιερώνω χρόνο με αυτούς που μπαίνουν στη δράση.

Οπότε θέλω να σας ρωτήσω… αφιερώνετε χρόνο με τους κατάλληλους ανθρώπους; Επικοινωνείτε με τεμπέληδες υποψηφίους ή με φιλόδοξους υποψηφίους; Προσπαθείτε να παρακινήσετε αυτούς που δεν παρακινούνται με τίποτα; Δέχεστε συμβουλές από ανθρώπους που δεν έχουν χτίσει αυτό που θέλετε να χτίσετε εσείς; Η συμβουλή μου είναι να φέρεστε στο χρόνο σας σαν κάτι πολύτιμο και να προστατεύετε το πρόγραμμά σας. Βρείτε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να χρησιμοποιήσετε το χρόνο σας. Μελετήστε τους νικητές και αναζητήστε και δουλέψτε με τους νικητές.

Μία συμβουλή παραγωγικότητας: Αντί να προσπαθείτε συνεχώς να παρακινήσετε ανθρώπους που έχουν απορρίψει τις προσπάθειές σας να τους βοηθήσετε δέκα φορές μέχρι τώρα, επιλέξτε να τους δείτε περισσότερο ως συνδέσμους. Ζητήστε τους να σας δώσουν συστάσεις – να σας συστήσουν στους δύο εξυπνότερους ή ικανότερους ανθρώπους που γνωρίζουν. Μετά τηλεφωνήστε ΕΣΕΙΣ σε αυτούς τους γνωστούς τους. Τα ανενεργά μέλη της ομάδας σας, μπορεί να είναι μία πολύ καλή φυσική πηγή υποψηφίων για εσάς. Απλά επειδή δεν αφιερώνουν το χρόνο για να τηλεφωνήσουν στους γνωστούς τους, δεν σημαίνει ότι οι γνωστοί τους δεν θα ενδιαφερθούν για την επιχείρησή σας. Πάρτε τον έλεγχο της επιχείρησή σας και δικτυωθείτε μέσω των ανθρώπων σας. Αυτό είναι το δικτυακό μάρκετινγκ. Όταν θα στρατολογήσετε έναν από τους φίλους τους, θα δείτε πώς αυτό θα αναζωπηρώσει στη στιγμή το ενδιαφέρον και στους ίδιους! Αναζητήστε συστάσεις, δουλέψτε με ενθουσιασμό και δείτε την επιχείρησή σας να αναπτύσσεται!

Θα σας δω στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής

Μοιραστείτε το άρθρο:

2
Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Errietta
Guest

Συμφωνω με τον Κύριο Αραμπατζή.Προχώρα με τους ενεργητικούς νθρώπους και όχι με τους παθητικούς.π΄χ…………ΛΙΛΥ προχώρα.

TheoCoach
Guest

Ευχαριστώ! Η συνειδητή συναναστροφή με θετικούς ανθρώπους, είναι πολύ πιο ωφέλιμη για την εξέλιξή μας!