“Όχι, εσένα θα περίμενα”

Έχετε μιλήσει σε άτομα για τη δουλειά σας και σας έδωσαν μία απάντηση αμφισβήτησης του τύπου “Καλά, κάντο πρώτα εσύ, πέτυχε πρώτα εσύ και μετά θα το κάνω κι εγώ.”;

Σας έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο;

Σήμερα, πιάνω ένα πολύ μεγάλο στόχο στην εταιρία μου και η απάντηση που μου έρχεται να δώσω σε όλους αυτούς, που θα μάθουν ότι πετύχατε (όταν πετύχετε), είναι να πείτε “όχι, εσένα θα περίμενα.”

Εννοείται θα τους ενημερώσετε όλους ότι έχετε ξεκινήσει κάτι. Δώστε την ευκαιρία σε αυτούς που ενδιαφέρονται, να ξεκινήσουν και επίσης δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία, για όσους σας χλευάσουν, να τους πείτε “όχι, εσένα θα περίμενα”.

Μιλήσε σε όλους για τη δουλειά. Μιλήστε σε όλους, όσο πιο σύντομα γινεται… ΑΝ θέλετε να πετύχετε σε αυτή τη ζωή.

Βασικά, όχι σε όλους. Μην μιλήσετε σε όσους δεν θα σας πείραζε να τους δείτε γραμμένους σε κάποιον άλλον ανάδοχο. Αυτούς πιθανόν να μην τους θέλετε στην ομάδα σας. Όλους τους υπόλοιπους όμως; Ναι, μιλήστε τους για τη δουλειά σας.

Αυτό κάνω κι εγώ. Και αν ακόμα δεν σου έχω μιλήσει για αυτό που έχω, είναι επειδή είναι πάρα πολλοί και ακόμα δεν έχω φτάσει σε εσένα.

Μιλήστε σε όλους και όταν πετύχετε, θα μπορείτε να πείτε “όχι, εσένα θα περίμενα!”

(Μπορείτε βέβαια να είστε ευγενικοί και ταπεινοί και να το πείτε μόνο από μέσα σας)

Θα σας δω στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής


ΥΓ: Αν χτίζεις δίκτυο στην εταιρία σου και είσαι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτό που κάνεις, σε παρακαλώ μην με ρωτήσεις για τη δική μου ευκαιρία και αν τύχει και σε προσεγγίσω, πες το μου αμέσως μόλις σε πάρω ότι είσαι αφοσιωμένος εκεί. Δεν πρόκειται να σε ενοχλήσω. Ίσα ίσα που θα χαρώ κιόλας 🙂

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of