Απλά Μην Τα Παρατήσεις!“Στις αρχές του 1993, στρατολόγησα έναν φίλο μου στη Μασαχουσέτη. Μετά από δύο ταξίδια στη Βοστόνη, που μου κόστισαν 1000$ το κάθε ένα, δανεικά χρήματα, για να δουλέψω με την ομάδα του, καταφέραμε να χτίσουμε ένα γκρουπ περίπου 30 συνεργατών. Ο φίλος μου και ο κολλητός του, είχαν αποκτήσει δύο τίτλους στη σειρά. Ήμασταν ενθουσιασμένοι. Μερικούς μήνες αργότερα, χρέωσα στην πιστωτική μου ακόμα ένα αεροπορικό εισιτήριο και νοίκιασα ένα αυτοκίνητο για να κάνω ένα μίτινγκ για αυτούς. Πέταξα περισσότερα από χίλια μίλια και πέρασα με το αυτοκίνητο μέσα από μία πολύ άσχημη χιονοθύελλα για να φτάσω στο χώρο που θα γινόταν το μίτινγκ. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Κανένας από τους καλεσμένους δεν εμφανίστηκε και ο φίλος μου με τον κολλητό του τα παράτησαν εκείνο το βράδυ και από τότε δεν τους ξαναείδα. 
Και τα τριάντα άτομα της ομάδας τους τα παράτησαν ως αποτέλεσμα της δικής τους αποχώρησης. Η μισή μου ομάδα εξατμίστηκε εκείνο τον παγωμένο χειμώνα, αλλά η φωτιά ακόμα έκαιγε μέσα μου και γύρισα στο Phoenix και συνέχιζα να χτίζω. Σήμερα, η ομάδα μου έχει δεκάδες χιλιάδες συνεργάτες και συνεχίζει να αναπτύσσεται κάθε μήνα. Η αποτυχία δεν αντέχει την επιμονή, αλλά προφανώς η επιμονή πάντα κερδίζει στο τέλος.”
Ο Jordan Adler, είναι ο Νο1 συνεργάτης της εταιρίας του, κερδίζοντας πολύ πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια το χρόνο.

Ο Mark Hughes, ιδρυτής της Herbalife, έλεγε “Αν δουλεύετε σκληρά, κάνετε τηλέφωνα, παρουσιάσεις, εγγραφές, εκπαιδεύσεις κλπ, το πιο δύσκολο πράγμα μετά από όλα αυτά, είναι να μην τα παρατήσετε. Θα πρέπει να μείνετε. Και θα πρέπει να το κάνετε ξανά και ξανά και ξανά και ξανά, και κάποιες φορές θα κουραστείτε να το κάνετε. Η/ο σύντροφός σας θα σας γκρινιάζει και οι συγγενείς σας θα σας λένε ‘Ακόμα ασχολείσαι με αυτές τις δουλειές; Γιατί δεν βρίσκεις μια κανονική δουλειά;’ και εσείς θα το κάνετε ξανά και ξανά και ξανά και ξανά, και μια μέρα, θα φτάσετε κι εσείς στην κορυφή!”

Σχεδόν το 95% αυτών που παραμένουν στον κλάδο για δέκα χρόνια ή περισσότερα, φτάνουν στα υψηλότερα επίπεδα εισοδημάτων στις εταιρίες τους. Ό,τι κι αν κάνετε, απλά μην τα παρατήσετε!


Σ’ αυτό το βίντεο, είναι μία αθλήτρια του Μαραθωνίου, η οποία επέλεξε να μην τα παρατήσει και να τερματίσει. Τα 42 χιλιόμετρα, είτε τα τρέξεις σε 2 ώρες είτε τα τρέξει σε 2 μέρες, είναι πάλι 42 χιλιόμετρα. Το ίδιο ισχύει και για την κορυφή. Είτε φτάσεις σε 6 μήνες, είτε φτάσεις σε 3 χρόνια, το σημαντικό είναι ότι επέμεινες και έφτασες. Σίγουρα βέβαια, όσο πιο σύντομα, τόσο το καλύτερο.

Θα τα πούμε στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ: Κάνε κλικ εδώ για να δεις την προσφορά του βιβλίου μου. Συμπλήρωσε τη φόρμα και έλεγξε αμέσως το email σου.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of