Τελικά Δουλεύει Από Το Σπίτι το Δικτυακό Μάρκετινγκ (MLM);

Εργασία από το σπίτι. Επιχείρηση από το σπίτι. Δουλέψτε μέσω ίντερνετ. Βάλε τον υπολογιστή σου να δουλέψει.

Φράσεις από διαφημίσεις που τις έχουμε ακούσει πάρα πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Τελικά όμως, γίνεται να δουλέψεις από το σπίτι; Μπορείς να χτίσεις ένα εισόδημα μέσω ίντερνετ; Ή μήπως όλα αυτά είναι “παχιά” λόγια για να σε κάνουν να βάλεις τα χρήματά σου (και το χρόνο σου), σε κάτι που τελικά ΔΕΝ δουλεύει.

Από την εμπειρία μου θα σου πω ότι, ενώ μπορεί να υπάρχουν προγράμματα ίντερνετ μάρκετινγκ, που σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, να δουλεύουν αποκλειστικά μέσω ίντερνετ, στη δικτύωση αυτό ΔΕΝ είναι απόλυτα εφικτό. Δεν μπορείς να χτίσεις εισόδημα και πετυχημένη επιχείρηση, δουλεύοντας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω ίντερνετ. Μέσα από το σπίτι μπορείς, αλλά όχι αποκλειστικά μέσω ίντερνετ.

Ο πρώτος κανόνας του ίντερνετ μάρκετινγκ για το δικτυακό μάρκετινγκ, είναι ότι μόλις βρεις κάποιον από το ίντερνετ, να τον βγάλεις από το ίντερνετ. Δηλαδή, μόλις κάποιος σου στείλει τα στοιχεία του μέσω email ή κάποιας φόρμα, ΔΕΝ θα πρέπει να του απαντήσεις με email ή μήνυμα, αλλά θα πρέπει να μιλήσεις τηλεφωνικά μαζί του.

Αν περιμένεις ότι υπάρχει ένα μαγικό ραβδί που θα πατάς ένα κουμπί και όλα θα γίνονται για εσένα αυτόματα, τότε θα περιμένεις πολύ… για πάντα βασικά. Γιατί, αν ήταν να γίνονται όλα αυτόματα, τότε σε τι θα χρησιμεύαμε στις εταιρίες μας; Θα τα έκαναν όλα μόνες τους!

Ωστόσο, ΝΑΙ, μπορείς να χτίσεις ένα εισόδημα από το σπίτι. Ναι, μπορείς να δουλέψεις μέσω ίντερνετ ΚΑΙ τηλεφώνου. Μπορείς να δουλέψεις από το σπίτι ή οπουδήποτε. Αυτό κάνω εγώ εδώ και χρόνια. Και αυτό θα σου δείξω την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου. Και οι περισσότεροι που μιλάνε για εργασία από το σπίτι, ΔΕΝ το κάνουν πραγματικά έτσι. Εγώ το κάνω και στο εκπαιδευτικό webinar, θα σου εξηγήσω τι με οδήγησε να μεταφέρω το 99% της δουλειάς μου στο ίντερνετ.

Χωρίς πολλά λόγια, χωρίς κόλπα και ιστορίες … απλά και ξεκάθαρα.

Αν δεν γράφτηκες ακόμα, μπορείς να το κάνεις εδώ: www.olympicmarketingsystem.com/mlmtools2016

Θα σε δω στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής
Business Coach

ΥΓ: Στα τελευταία λεπτά της εκπαίδευσης, θα μιλήσω για τα συγκεκριμένα εργαλεία που χρησιμοποιώ με πολύ μεγάλη επιτυχία εγώ, τους τελευταίους 12 μήνες. Θα εκπλαγείς από το πόσο απλά και αποτελεσματικά είναι!

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of