Πώς το Χτίζεις;

Αν ζεις ή αν έχεις πάει σε χωριό, θα έχεις προσέξει τα παλιά τα σπίτια. Θυμάσαι πώς έχτιζαν παλιά τα σπίτια; Τότε ήταν ο σωστός και ο ενδεδειγμένος (και ο μόνος) τρόπος για να χτίζεις σπίτι. Αν σήμερα, με όλα αυτά που γνωρίζουμε, χτίζαμε ένα σπίτι με τις ίδιες μεθόδους, σίγουρα δε θα μπορούσαμε να υψώσουμε περισσότερο από δύο ορόφους.
Αν θέλεις να χτίσεις ένα οίκημα, με πάρα πολλούς ορόφους, για να μπορεί να φιλοξενήσει εκατοντάδες ή και χιλιάδες ανθρώπους, τότε χρειάζεται να ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ τις νέες τεχνολογίες και να τις εφαρμόσεις.
Μην προσπαθείς να χτίσεις το δίκτυό σου, χρησιμοποιώντας απαρχαιωμένες τεχνικές και μεθόδους, που ενώ κάποτε ήταν πολύ αποτελεσματικές, σήμερα απλά σε κρατάνε πίσω.
Στο webinar που θα κάνω την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, θα αναλύσω ποιες είναι οι τεχνικές, οι δεξιότητες και τα εργαλεία που χρησιμοποιεί ο Δικτυωτής του Μέλλοντος.
Αν δεν έχεις κάνει την εγγραφή σου, κάντην τώρα εδώ: www.olympicmarketingsystem.com/mlmtools2016
Θα σου έρθουν στο email σου οδηγίες σύνδεσης.
Θα τα πούμε στην κορυφή,
ΥΓ: Μην είσαι πιστός σε ένα πρόγραμμα ή σε μία μέθοδο, απλά και μόνο επειδή το έμαθες ή επειδή το δούλευες για καιρό. Αν υπάρχουν νέες πληροφορίες, υιοθέτησέ τες, διαφορετικά μπορείς να μείνεις στη σπηλιά σου.
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of