Δεν Έχετε Υποψηφίους;

Έχουμε μιλήσει σε όλους όσους γνωρίζουμε. Τώρα τι κάνουμε;

Θέλουμε να καθίσουμε στη γωνία του δρόμου προσεγγίζοντας αγνώστους – κρύους υποψηφίους; Θα κάνουμε τηλέφωνα από τον κατάλογο σε αγνώστους; Θα πληρώσουμε για διαφήμιση, για να βρούμε έναν άγνωστο να μιλήσουμε;

Σκεφτείτε το ως εξής… σε ποιον υποψήφιο θα προτιμούσατε να μιλήσετε;
– Σε έναν τελείως άγνωστο;
– Σε κάποιον που ήδη γνωρίζετε;

Για τους περισσότερους από εμάς, το να μιλάμε σε κάποιον που γνωρίζουμε είναι πιο εύκολο και φέρνει καλύτερο αποτέλεσμα.

Οπότε, πώς μπορούμε να έχουμε πολλούς υποψηφίους για να μιλήσουμε σε τρεις μήνες από τώρα;

Συναντώντας καινούργιους ανθρώπους σήμερα.

Και αυτό είναι εύκολο. Ίσως μπορείτε να ξεκινήσετε λέγοντας “Γεια.” Κάντε ένα φίλο. Βοηθήστε εθελοντικά κάπου. Γίνετε λίγο πιο κοινωνικοί.

Δεν χρειάζεται να κάνουμε μία παρουσίαση για την εταιρία μας σε κάθε έναν από αυτούς που γνωρίζουμε, τη στιγμή που τους γνωρίζουμε. Μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να είναι κατάλληλη στιγμή για εκείνους. Και αν η στιγμή δεν είναι ποτέ η κατάλληλη γι’ αυτούς, τότε δεν πειράζει. Πάντα είναι καλή στιγμή για να κάνετε καινούργιους φίλους ούτως ή άλλως.

Οι γιορτές πλησιάζουν. Πολλές ευκαιρίες για να συναντήσετε καινούργιους ανθρώπους. Και 90 ημέρες από σήμερα, θα εκτιμήσετε το γεγονός ότι έχετε πολλούς νέους φίλους στους οποίους μπορείτε να μιλήσετε.

Tom ‘Big Al’ Schreiter

Η μετάφραση και η δημοσίευση έγινε από τον Θεόδωρο Αραμπατζή με την άδεια του Tom Schreiter.
ΥΓ: Αν θέλετε να δείτε πώς κάνουμε ανεύρεση υποψηφίων και πώς θα γίνεται στο μέλλον πολύ αποτελεσματικά, δείτε την πρόσφατη εκπαίδευσή μου εδώ: https://olympicmarketingsystem.com/imoffer2015

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of