Μετά από 2 χρόνια…Ανοιχτό ML.M Webinar για Όλους!

Γεια σου,

Μιας και διαβάζεις αυτή την ανάρτηση, σημαίνει ότι έχεις παρακολουθήσει κάποια από τη δουλειά μου στο χώρο του Δικτυακού Μάρκετινγκ. [Αν είσαι τυχαία σε αυτή τη λίστα, τότε μπορείς να δεις τη δουλειά μου εδώ: coach.theanswerto.gr/MLM_Training]

Μετά από σχεδόν 2 χρόνια, θα πραγματοποιήσω ένα εκπαιδευτικό webinar, ανοιχτό για δικτυωτές όλων των εταιριών στην Ελλάδα(και όχι μόνο). Από το 2010, έχω πραγματοποιήσει δεκάδες τέτοια webinars και χιλιάδες δικτυωτές από περισσότερες από 30 εταιρίες τα έχουν παρακολουθήσει και μου έχουν πει πόσο τους βοήθησαν οι πληροφορίες που έλαβαν.

Ένα τέτοιο webinar θα κάνω στις 16 Δεκεμβρίου. Αν έχεις σκοπό, να πετύχεις τους στόχους σου μέσα στο 2016, τότε ΠΡΕΠΕΙ να είσαι εκεί.

Δες περισσότερα εδώ, https://olympicmarketingsystem.com/mlmtools2016 και συμπλήρωσε τη φόρμα για να δεις το σύντομο βίντεο μήνυμά μου και να λάβεις οδηγίες σύνδεσης.

Είναι εντελώς δωρεάν και θα μάθεις πως να αποκτήσεις τα απαραίτητα εργαλεία, για να πετύχεις στην εταιρία που είσαι αυτή τη στιγμή!

Θα τα πούμε στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ: Στα τελευταία webinars που έκανα, είχα πολλές περισσότερες από 200 συμμετοχές, αλλά η αίθουσα που έχω κλείσει έχει μόνο 200 θέσεις. Δήλωσε συμμετοχή άμεσα, για να είσαι μέσα!

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of