Ναι, το παραδέχομαι! Είμαι…

Γεια σου,
Το παραδέχομαι. Είμαι τεμπέλης. Λυπάμαι τον κόπο μου.
Ο Σωκράτης είχε πει: “Αν έχεις κάτι δύσκολο να κάνεις, ανάθεσέ το σε έναν τεμπέλη. Θα βρει έναν εύκολο τρόπο να το κάνει.”
Οπότε, βρήκα έναν τρόπο να κάνω ανεύρεση υποψηφίων, παρουσιάσεις και εκπαίδευση των συνεργατών μου πιο απλή και πιο ξεκούραστη… μέσα από το σπίτι.
Εντάξει, δεν είμαι τεμπέλης, αλλά θέλω στον χρόνο που αφιερώνω, να μπορώ να έχω πολλαπλάσια αποτελέσματα. Θέλω να είμαι ο Δικτυωτής του Μέλλοντος!
Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, θα σου δείξω, ποια εργαλεία και ποιες δεξιότητες απέκτησα για να γίνω Δικτυωτής του Μέλλοντος και πώς μπορείς και ΕΣΥ, χρησιμοποιώντας τις ίδιες αρχές και τα ίδια εργαλεία, να είσαι τουλάχιστον 12 μήνες μπροστά από τους υπόλοιπους δικτυωτές στην Ελλάδα, οι οποίοι πασχίζουν να στρατολογήσουν τους ίδιους υποψηφίους με εσένα.
Κάνε την εγγραφή σου στο: www.olympicmarketingsystem.com/mlmtools2016 για να λάβεις οδηγίες σύνδεσης. Κάντο τώρα όμως, γιατί ήδη έχω πληρότητα 50% μέσα σε 2 μέρες. Η αίθουσα χωράει μόνο 200(!) άτομα! Φρόντισε να είσαι ένας από αυτούς. Στις εκπαιδεύσεις μου, πάντα αξίζει να τις παρακολουθείς live. Θα καταλάβεις το λόγο όταν έρθεις.
Θα σε δω στην κορυφή,
Θεόδωρος Αραμπατζής
ΥΓ: Αν δεν έχεις αποκτήσει ακόμα το βιβλίο μου, Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ, κάντο δώρο στον εαυτό σου για τις γιορτές, τώρα όμως: www.theanswerto.gr/irresistmlm
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of