Η Αξία της Ρουτίνας

Οι πιο πετυχημένοι δικτυωτές έχουν μία καθορισμένη ρουτίνα για την πραγματοποίηση τηλεφωνημάτων σε υποψηφίους. Κάνουν τα τηλεφωνήματά τους την ίδια ώρα, με τον ίδιο τρόπο, είτε έχουν όρεξη είτε όχι.

Άλλωστε και στις περισσότερες “κανονικές” δουλειές, δεν κάνουμε τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο; Γιατί θα έπρεπε να διαφέρει στο δικτυακό μάρκετινγκ;

Το πρόβλημα που έχουμε ως ανεξάρτητοι συνεργάτες, είναι ότι έχουμε πολύ μεγάλη ευελιξία στο να διαλέξουμε το πρόγραμμα που θα δουλέψουμε και έχουμε την τάση να αποφεύγουμε να κάνουμε τα πράγματα που είναι λίγο πιο άβολα. O δικτυωτής που καθορίζει και τηρεί μία ρουτίνα για την πραγματοποίηση τηλεφωνημάτων σε υποψηφίους, είναι απόλυτα εγγυημένο ότι θα πετύχει στο δικτυακό μάρκετινγκ.

[Μην μου πείτε ότι δεν δουλεύει, αν δεν το έχετε εφαρμόσει (όχι δοκιμάσει), κάθε μέρα για τουλάχιστον 90 ημέρες]

Θεόδωρος Αραμπατζής


ΥΓ: Είμαι σε αναζήτηση δικτυωτών που έχουν κάποιου είδους δυσαρέσκεια σε αυτό που κάνουν και είναι ανοιχτοί να δουν (και) κάτι άλλο. Δες αυτό και συμπλήρωσε τη φόρμα για να μιλήσουμε: http://tinyurl.com/workwitharampatzis
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ στρατολογώ “τυφλά”, όποιον θέλει απλά να μπει στην ομάδα μου. Θα πρέπει να μιλήσουμε, για να δω κι εγώ αν μπορούμε να δουλέψουμε μαζί.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of