Ειδική Συμφωνία για τις Εκπαιδεύσεις του Δικτυακού Μάρκετινγκ

Αγαπητοί,

Λόγω της κατάστασης που υπάρχει με τα capital controls και τον αποκλεισμό της χρήσης χρεωστικών και πιστωτικών καρτών στο Paypal, αποφάσισα για το επόμενο διάστημα, να κάνω τα εξής:

1. Επιλογή Αντικαταβολής. Μέχρι τώρα δεν δεχόμουν πληρωμές με αντικαταβολή, αλλά από σήμερα (Δευτέρα 27/7/15) θα είναι διαθέσιμη και αυτή η επιλογή παραγγελίας για όλα τα εκπαιδευτικά προϊόντα μου. Οι αποστολές γίνονται με ACS εκτός από αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές ή εξωτερικού.

2. Το βιβλίο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ από τα 26€ που είναι τώρα, θα διατίθεται μόνο με 22€, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

3. Τα CDs του Πλάνου 90 Ημερών, από τα 35€ που είναι τώρα, θα διατίθενται μόνο με 28€, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

4. Ο συνδυασμός του βιβλίου Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ και των CDs του Πλάνου 90 Ημερών, από τα 61€ που είναι τώρα, θα διατίθενται μόνο με 45€, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

5. Η εκπαίδευση της Ακαταμάχητης Πρόσκλησης, από τα 25€ που είναι τώρα για τα Mp3 και 35€ για τα CDs, θα διατίθενται μόνο με 19€ και 29€ αντίστοιχα!

6. Ο συνδυασμός όλων των εκπαιδεύσεων και του βιβλίου, θα είναι μόνο 60€!

Σημείωση: Η μέθοδος πληρωμής μέσω κατάθεσης ή μεταφοράς σε τραπεζικό λογαριασμό συνεχίζει να ισχύει!

Αν έχετε ερωτήσεις για τις παραπάνω προσφορές, μπορείτε καλέσετε στο γραφείο μου 2341070332 (Αν βγει τηλεφωνητής, αφήστε μήνυμα)

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ 1: Επειδή το Σάββατο 1 Αυγούστου θα φύγω για διακοπές για κάποιες ημέρες, όσες παραγγελίες γίνουν μέχρι την Παρασκευή 31 Ιουλίου θα εξυπηρετηθούν άμεσα, ενώ οι υπόλοιπες αποστολές θα γίνουν μετά τις 10 Αυγούστου!

ΥΓ 2: Στα site που περιγράφω τα παραπάνω εκπαιδευτικά προϊόντα, οι τιμές δεν έχουν αλλάξει, ωστόσο, οι προσφορές ισχύουν κανονικά!

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of