Δεν Υπάρχουν Υποψήφιοι Στην Περιοχή Μου

Τι κάνουμε λοιπόν όταν γράφουμε κάποιον που δεν είναι στην περιοχή μας και μας λέει ότι δεν έχει καθόλου υποψηφίους εκεί που βρίσκεται;

Εδώ είναι μερικές επιλογές:

1. Τα παρατάτε. Λέτε στον καινούργιο σας συνεργάτη, “Λυπάμαι. Θα έπρεπε να είχες χτίσει μία ζεστή λίστα υποψηφίων πριν καν γραφτείς.”

Πιθανόν δεν είναι η καλύτερη λύση 🙂

2. Διδάξτε στο νέο σας συνεργάτη πως να ζητάει με επιτυχία συστάσεις. Για παράδειγμα, εδώ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να ζητήσετε:

“Από όλους τους ανθρώπους που γνωρίζεις, φίλους, συγγενείς, συναδέλφους και όλους τους ανθρώπους που πρόκειται να συναντήσεις στο μέλλον, υπάρχει τουλάχιστον ένα άτομο που ΝΙΩΘΕΙ όπως νιώθεις και εσύ;”

3. Διδάξτε στο νέο σας συνεργάτη ότι κάποιοι από τους καλύτερους υποψηφίους είναι άνθρωποι που έχουν ήδη μία δουλειά πλήρους ή και ημιαπασχόλησης. Αυτοί οι υποψήφιοι θέλουν περισσότερα πράγματα στη ζωή τους, και δουλεύουν σκληρά για να τα πετύχουν. Επιπλέον, ξέρουμε ότι δε θέλουν να κάνουν δύο δουλειές για το υπόλοιπο της ζωής τους.

4. Διδάξτε στο νέο σας συνεργάτη αποτελεσματικούς Παγοθραύστες ώστε να μπορεί να δημιουργεί υποψηφίους “κατά βούληση”.

5. Διδάξτε του μία από τις 10 διαφορετικές μεθόδους ανεύρεσης υποψηφίων μεταξύ γνωστών και αγνώστων, που υπάρχουν στην εκπαίδευση του Πλάνου 90 Ημερών.

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ: Αν θέλετε να μάθετε ακόμα πιο καλές και χρήσιμες ιδέες σαν τις παραπάνω, διαβάστε το βιβλίο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ. Είναι το Νο1 βιβλίο για το MLM στην Ελλάδα. Είναι σε προσφορά μόνο μέχρι αύριο (Παρασκευή 19 Ιουνίου)! http://tinyurl.com/greekmlmbook

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of