Τέλος Σχολικής Περιόδου – Ειδική Προσφορά! [ΠΑΡΑΤΑΣΗ]

Σε λίγες ημέρες τελειώνει μία ακόμα σχολική περίοδος και σκέφτηκα να τη γιορτάσω κάνοντας μία ειδική προσφορά σε ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά υλικά για το δικτυακό μάρκετινγκ στην Ελλάδα, το βιβλίο και τα CDs του βιβλίου Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ.

“Το βιβλίο το διάβασα τρεις φορές μέσα σε ένα απόγευμα. Την επόμενη ημέρα ξύπνησα ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος!
Ήδη από την πρώτη ανάγνωση άλλαξε η στάση μου και κατά συνέπεια η πρόοδος της επιχείρησής μου.” – Ειρήνη Δ.
“Εξαιρετικό, ολοκληρωμένο. Τελειώνοντας το ήταν σαν να είχα διαβάσει 10 βιβλία μαζί. Ένα ωραίο δώρο-εγχειρίδιο για τους νέους μου συνεργάτες.
Μπράβο Θοδωρή!” – Κωνσταντίνος Λ.

“Θοδωρή τα ειλικρινά μου συγχαρητήρια για το βιβλίο σου. Καθοδηγείς έναν νέο δικτυωτή βήμα-βήμα να πετύχει τους στόχους του και πιστεύω το κάνεις με τον καλύτερο τρόπο. Και πάλι μπράβο σου. Συνέχισε έτσι!” – Βασίλης Τσ.


Αυτά είναι κάποια από τα εκατοντάδες σχόλια που έχω λάβει όλα αυτά τα χρόνια για το Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ.
Από σήμερα, μέχρι και τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, Παρασκευή 19 Ιουνίου θα διατίθεται σε μία πολύ ειδική τιμή. Από 26€, θα είναι μόνο 20€ και τα CDs από 29€, μόνο 20€!!! Αν αποφασίσετε να αποκτήσετε και τα δύο μαζί, αντί για 55€ θα τα αποκτήσετε μόνο 35€! (είναι η πρώτη φορά που τα δίνω και τα δύο σε τόσο χαμηλή τιμή)
Μπορείτε να τα παραγγείλετε απευθείας από εδώ: www.theanswerto.gr/irresistmlm ή επικοινωνώντας μαζί μου για παραγγελία με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Στις παραπάνω τιμές, συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής, για αποστολές εντός Ελλάδας.
Είναι μία μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσετε για εσάς και την ομάδα σας, ένα εγχειρίδιο που θα σας δώσει το Α και το Ω της επιχείρησής μας. Θα μάθετε πως να ξεκινήσετε, να στήσετε και να αναπτύξετε μία πετυχημένη επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ.
Θα σας δω στην κορυφή!
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of