Αναστολή Πληρωμών στο Δικτυακό Μάρκετινγκ

“Αν νομίζεις ότι η ομάδα σου είναι περιουσιακό σου στοιχείο, χρειάζεται να ξυπνήσεις και να διαβάσεις τους κανονισμούς και τη σύμβαση συνεργασίας της εταιρίας σου. Η ομάδα σου ανήκει στην εταιρία σου! Αν αμφιβάλεις για αυτό, προσπάθησε να στρατολογήσεις την ομάδα σου σε κάποια άλλη ευκαιρία και δες τι θα συμβεί. (θα σου κάνουν μήνυση)…
Η πραγματικότητα είναι ότι είσαι ένας αντιπρόσωπος πωλήσεων που ζει 100% με προμήθειες στον οποίο δεν ανήκει ΤΙΠΟΤΑ και εξ ορισμού, το “τίποτα” δε μπορεί να θεωρηθεί επιχείρηση.”

Πως το διορθώνουμε αυτό;
Απλά… μετατρέψτε τον εαυτό σας σε επιχείρηση. Χτίστε την “ΕΓΩ ΑΕ” – Mike Dillard

Αυτό είναι κάτι που το διδάσκουμε εδώ πολλά χρόνια: Η εταιρία δικτυακού μάρκετινγκ που συνεργάζεστε χρειάζεται να είναι μία προέκταση αυτού που είστε ήδη…οπότε οι υποψήφιοι να μπαίνουν εξαιτίας αυτού που ΕΣΕΙΣ είστε – όχι εξαιτίας αυτού που η εταιρία είναι.

Σε αυτή την περίπτωση ΔΕΝ εξαρτάστε από αυτούς. Η επιχείρησή σας έχει να κάνει με ΕΣΑΣ και τι ΕΣΕΙΣ μπορείτε να προσφέρετε στους άλλους. Και ένα από αυτά είναι τα προϊόντα ή η ευκαιρία σας. Αλλά τα προϊόντα και η ευκαιρία σας δεν είναι το μόνο που είστε εσείς. Να το θυμάστε αυτό.

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ 1: Αυτά τα σχόλια του Mike Dillard είναι σχετικά με την αναστολή για 90 ημέρες (90 ημέρες στέρηση εισοδήματος) του τοπ συνεργάτη μίας από τις μεγαλύτερες εταιρίες προσωπικής περιποίησης στο δικτυακό μάρκετινγκ σήμερα.

ΥΓ 2: Αν είστε σε μία εταιρία γιατί σας ενδιαφέρει να κερδίσετε ένα εισόδημα απλά για να πληρώνετε για τα δικά σας προϊόντα, τότε όλα αυτά δεν έχουν σημασία για εσάς… Αλλά αν θέλετε και ιδρώνετε για αν χτίσετε ένα εισόδημα που θα αντικαταστήσει το εισόδημα της δουλειάς σας και ακόμα περισσότερο, τότε αυτές οι σκέψεις θα έχουν μεγάλη σημασία για το τι είναι αυτό που θα πρέπει να αναπτύξετε… ΕΣΑΣ και όχι την εταιρία σας.

ΥΓ 3: Αν θέλετε να μάθετε πως να χτίσετε ΕΣΑΣ, αποκτώντας όλες τις δεξιότητες που θα σας κάνουν ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΥΣ στην αγορά, το βιβλίο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι σε προσφορά μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουνίου (www.theanswerto.gr/irresistmlm)

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of