Είκοσι με Τριάντα Ανθρώπους

Στη στρατολόγηση για το δικτυακό μάρκετινγκ, χρειάζεται να είστε προετοιμασμένοι να στρατολογήσετε είκοσι με τριάντα ανθρώπους. Θα πρέπει, ξεκινώντας, να στρατολογήσετε είκοσι με τριάντα ανθρώπους. Ένα τρίτο αυτών δε θα κάνει απολύτως τίποτα. Ένα τρίτο θα κάνει λίγα. Και ένα τρίτο θα κερδίσει ένα καλό εισόδημα. Συνήθως, ένας από όλους αυτούς θα χτίσει μία ομάδα χιλιάδων ανθρώπων.

Πολλοί δικτυωτές, ανεπιτυχώς προσπαθούν να αλλάξουν αυτά τα νούμερα. Προσπαθούν να παρακινήσουν τους συνεργάτες τους που έχουν αποφασίσει να κινηθούν με αργούς ρυθμούς, κάνοντας σεμινάρια και εκπαιδεύσεις. Τελικά όμως, κάποιοι θα το κάνουν και κάποιοι δε θα το κάνουν. Όλη η ενέργεια και ο χρόνος που αφιερώνετε στο να προσπαθείτε να κάνετε τα πιο αδύναμα μέλη της ομάδας σας να αναπτυχθούν, είναι χαμένος χρόνος. Θα είστε πολύ καλύτερα αν χρησιμοποιήσετε αυτό το χρόνο για να βοηθήσετε τους συνεργάτες σας που έχουν κίνητρα και θέλουν να προχωρήσουν και φυσικά στρατολογώντας μερικούς νέους ανθρώπους στην επιχείρησή σας.

Αυτό σημαίνει ότι θα αγνοήσετε τελείως τους συνεργάτες που έχουν πιο αργούς ρυθμούς; Όχι. Απλά χρειάζεται να σεβαστείτε το ρυθμό τους και απλά να αφιερώσετε περισσότερο από το χρόνο σας σε αυτούς που θέλουν να “το τρέξουν” και φυσικά στην ανεύρεση νέων ανθρώπων.

Θεόδωρος Αραμπατζής

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of