Το Μεγάλο Ψέμα

Υπάρχει ένα “μεγάλο ψέμα” που λέμε στον εαυτό μας σχετικά με τη λίστα τον υποψηφίων μας, το οποίο είναι το εξής:

Η υπόθεση ότι δε γνωρίζετε αρκετούς ανθρώπους ή ότι έχετε ήδη μιλήσει σε όλους όσους γνωρίζετε.
Αν μία υπόθεση είναι λάθος, οτιδήποτε ακολουθεί αυτή την υπόθεση είναι επίσης λάθος. Και αυτή η υπόθεση είναι ξεκάθαρα μία ανοησία.

Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας την αλήθεια, έτσι ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα από τη στρατολόγησή σας. Ο μέσος άνθρωπος, γνωρίζει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 800 ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να επικοινωνήσει. Για τους περισσότερους, το νούμερο αυτό είναι πιο κοντά στους 2000. Για αρκετούς, το νούμερο είναι πιο κοντά στους 5000.

Αυτή είναι η αλήθεια.


Και αν καθόμασταν μαζί και μου επιτρέπατε να σας ανακρίνω (με ποιους ήσασταν συμμαθητές στο σχολείο, με ποιους ήσασταν στο στρατό, στο πανεπιστήμιο, ποιος έμενε στο διπλανό σπίτι, από πάνω ή από κάτω σας, ποιος σας πούλησε το Χ, Ψ πράγμα κλπ κλπ), θα μπορούσαμε να το αποδείξουμε αυτό μαζί.

Οπότε, εφόσον γνωρίζουμε ότι αυτή η υπόθεση πλέον δεν ισχύει, τότε οδηγούμαστε σε μία πολύ σημαντική ερώτηση…


Η λίστα των υποψηφίων σας πλησιάζει τα 800, 2000 ή 5000 ονόματα;

Αν η απάντηση είναι όχι, τότε μάλλον καταλάβατε ποια είναι η εργασία σας για σήμερα το βράδυ!

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ: Στο βιβλίο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ, έχω έναν “Οδηγό Μνήμης”, ο οποίος σας βοηθάει να συμπληρώσετε αυτή τη λίστα. Επίσης εκεί θα βρείτε και διάφορα “σενάρια” για να προσεγγίσετε όλους αυτούς, ακόμα και αν έχετε να μιλήσετε μαζί τους περισσότερα από 10 χρόνια! Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of