Δεν Πρόκειται Να Βγάλεις Χρήματα Μ’Αυτό!

Τίποτα σπουδαίο δεν έχει επιτευχθεί ποτέ όντως σε κατάσταση δισταγμού. Ο δισταγμός μπορεί να καθυστερήσει την ανάπτυξη οποιασδήποτε επιχείρησης. Είναι δύσκολο να προσελκύσετε πελάτες όταν έχετε αμφιβολίες για την επιχείρησή σας. Ο δισταγμός είναι μία κακή νοητική κατάσταση αν προσπαθείτε να ηγηθείτε σε μία εταιρία ή να προσελκύσετε ανθρώπους κοντά σας.
Οι ηγέτες που είναι δεσμευμένοι μπορούν εύκολα να προσελκύσουν και άλλους ηγέτες. Οι ομάδες αναπτύσσονται γρήγορα όταν νιώθετε ατρόμητοι. Για την ακρίβεια, όταν μία ομάδα ηγεσίας εκπληρώνει την αποστολή της με ειλικρινή και αποφασιστική δράση, οι νόμοι της λογικής φαίνεται να εξανεμίζονται. Αυτός είναι ο τρόπος που τα άτομα και οι εταιρίες καταφέρνουν το ακατόρθωτο. Οι περισσότερες ιστορίες επιτυχίας είναι μη-ρεαλιστικές ιστορίες που πραγματοποιούνται επειδή μία ομάδα ανθρώπων πίστεψε στο ακατόρθωτο και χωρίς φόβο μοιράστηκε τα όνειρά της με άλλους.
Όταν ξεκινάμε με μία εταιρία και αρχίζουμε να δουλεύουμε, αν έχουμε κάποιες ανησυχίες για τα προϊόντα, τον κλάδο ή τις προσωπικές μας δεξιότητες, τότε στην καλύτερη περίπτωση, τα αποτελέσματά μας θα είναι μέτρια.
Χτίστε την πίστη σας, μπείτε στη δράση και διώξτε κάθε δισταγμό και αμφιβολία!
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of