240 Λόγοι για να Ασχοληθείτε με το Δικτυακό Μάρκετινγκ

Τώρα, αυτοί είναι πάρα πολλοί λόγοι για να ασχοληθείτε με το δικτυακό μάρκετινγκ!
Ο μέσος άνθρωπος πηγαίνει στη δουλειά του για περίπου 240 ημέρες το χρόνο. Αυτό και μόνο θα πρέπει να είναι αρκετά σημαντικός λόγος για να ξεκινήσετε να χτίζετε μία επιχείρηση δικτυακού μάρκετινγκ ΤΩΡΑ. Μιλάμε για 240 ημέρες από τη ζωή μας, κάθε χρόνο, που τις δίνουμε σε κάποιον άλλον.
Και δε μιλάμε για το χρόνο που κάνετε για να πάτε στη δουλειά και να γυρίσετε σπίτι ή το πόσο αγχωτικό μπορεί να είναι να δουλεύετε για ένα αφεντικό που μισείτε.
Αν οι 240 λόγοι δεν είναι αρκετοί για να παρακινήσουν έναν υποψήφιο να έρθει να δει την παρουσίασή σας, τότε μπορεί να σκεφτόμαστε ότι “Ξέρεις, αυτός ο υποψήφιος είναι τόσο απογοητευμένος από την ζωή του, του έχουν κλέψει τα όνειρα και δεν έχει καμία διάθεση να κάνει κάτι, γιατί είναι κουρασμένος από την καθημερινότητά του.”
Εσείς απλά ενημερώστε τους υποψηφίους σας ότι συνεχίζετε να έχετε μία ευκαιρία να πραγματοποιήσουν όλα εκείνα τα όνειρα που είχαν όταν ήταν στο σχολείο

Tom ‘Big Al’ Schreiter

Η μετάφραση και η δημοσίευση έγινε από τον Θεόδωρο Αραμπατζή με την άδεια του Tom Schreiter.

ΥΓ: Αν οι 240 λόγοι είναι αρκετοί για εσένα και είσαι έτοιμος να χτίσεις τη δική σου επιχείρηση μέσω ίντερνετ, τότε δες αυτό το βίντεο και μιλάμε.
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of