Ακόμα το Σκέφτεσαι; [Επείγον]

Αυτό είναι ένα μήνυμα που έστειλα πριν λίγο στη λίστα μου. Είναι κάπως επείγον, οπότε διάβασέ το άμεσα και δράσε ΤΩΡΑ!
——-
Γεια σου,
Πριν λίγες ημέρες είχες γραφτεί να παρακολουθήσεις ένα webinar μου για το πως να δημιουργήσεις εισόδημα από το ίντερνετ. Πάει, τελείωσε το webinar, σου έστειλα το βίντεο να το ξαναδείς, πέρασαν 7-8 ημέρες από τότε και ακόμα ΔΕΝ έχεις πάρει την απόφαση να ξεκινήσεις.
Δε θα σου στέλνω email για πάντα… την Τρίτη το απόγευμα (24/3), άνοιξαν οι μηνιαίες εγγραφές στην εταιρία (μετά από 15 μήνες για πρώτη φορά) και θα είναι ανοιχτές μέχρι την Τρίτη (31/3) το βράδυ. Ήδη έχουν μπει περισσότερα από 150 άτομα στην ομάδα και μέχρι την Τρίτη θα έχουν μπει εκατοντάδες ακόμα. Αν ξεκινήσεις ΤΩΡΑ, θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς την προνομιακή θέση που έχεις ήδη κρατήσει δηλώνοντας συμμετοχή για το webinar και ενδέχεται κάποιοι από αυτούς που θα μπουν μετά από εσένα, να βρίσκονται και κάτω από εσένα. (κάτω από εσένα, σημαίνει ΕΙΣΟΔΗΜΑ για ΕΣΕΝΑ)
Κάνε τώρα την προεγγραφή σου (αν δεν την έχεις κάνει ήδη) κάνοντας κλικ εδώ ή επικοινώνησε μαζί μου άμεσα στο 2341070332 ή στο skype: theodoros_arampatzis για να σε βοηθήσω να ξεκινήσεις. (Μη με πάρεις τηλέφωνο όμως αν πρώτα δεν έχεις δει αυτό)
Θα σε δω στην κορυφή!
Θεόδωρος Αραμπατζής
Skype: theodoros_arampatzis
ΥΓ: Πραγματικά κάθε λεπτό που περνάει, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο αν θα ξεκινήσεις με ένα άμεσο εισόδημα και αν θα εκμεταλλευτείς αυτή την τεράστια ανάπτυξη που βιώνουμε, καταλήγοντας με μία πολύ μεγάλη ομάδα μέχρι το καλοκαίρι!
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of