Αποφάσισα να αποσυρθώ από το M.L.M το 2015

Όχι όχι, δεν απογοητεύτηκα από το δικτυα.κό μ.άρκετινγκ, ούτε τρελάθηκα. Φυσικά και δεν πρόκειται να αποσυρθώ. Για την ακρίβεια, τώρα ξεκινάμε!

Το 2014 ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά ως τώρα. Όπως είχα ανακοινώσει και τον Μάρτιο, μετά από 12 χρόνια σε μία εταιρία (την οποία ακόμα αγαπώ και χρησιμοποιώ τα προϊόντα της), πήρα τη μεγάλη απόφαση να ξεκινήσω κάτι τελείως καινούργιο, κάτι τελείως έξω από τα “νερά” μου. Για να είμαι ακριβής, ήταν ένα ξεβόλεμα για εμένα. Ωστόσο, ήταν κάτι που δε μπορούσα να παραβλέψω. 

Είχα μπροστά μου μία ευκαιρία, να χτίσω κάτι από το μηδέν και να αποδείξω στον εαυτό μου, ότι όλα αυτά που δίδασκα τόσα χρόνια μέσα από το βιβλίο, το blog και τις εκπαιδεύσεις μου, είχαν αποτέλεσμα. Είχαν αποτέλεσμα ακόμα και σήμερα, εν έτη 2014. Και είχαν.

Αυτή τη στιγμή, έχει χτιστεί μία επιχείρηση, που με κατατάσσει τους στους 7 πιο πετυχημένους στην εταιρία που συνεργάζομαι (μεταξύ 3000 συνεργατών), το δίκτυό μου αναπτύσσεται σημαντικά κάθε μήνα και η αναλογία του δικτύου μου, σε σχέση με τις προσωπικές μου εγγραφές, είναι 1 προς 10. Δηλαδή σε κάθε προσωπική μου εγγραφή, αναλογούν 10 συνεργάτες στο δίκτυό μου. Ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα.

Για τους πρώτους έξι μήνες του 2015, έχω βάλει αποφασίσει να τρέξω ένα πρότζεκτ, με σκοπό να βοηθήσω την ομάδα μου να ξεπεράσει τα 1.000 άτομα, αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να δουλέψω προσωπικά με 20 άτομα και να τους βοηθήσω να χτίσουν επιχειρήσεις που θα τους αποφέρουν τουλάχιστον 1.000€/μήνα εισόδημα. Σε έξι μήνες. 1.000€/μήνα!

Ξέρω ότι δεν αγοράζεις Ferrari ή σπίτι με 1000€/μήνα από το δίκτυο, αλλά είναι ένα καλό ξεκίνημα…

Οπότε, αυτή τη στιγμή, και ξεκινώντας ο τελευταίος μήνας της χρονιάς, στέλνω ανοιχτή πρόσκληση σε όποιον θα ήθελε να δουλέψει μαζί μου και νιώθει ότι θέλει να χτίσει κάτι σημαντικό μαζί μου μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015. Όποιος είναι αυτός, μπορεί να μπει στο http://tinyurl.com/workwitharampatzis να συμπληρώσει τη φόρμα, ώστε να μιλήσουμε και να δούμε αν μπορούμε να συνεργαστούμε.

Εννοείται, ότι δεν επιτρέπω τυφλά, να εισάγονται άτομα στην ομάδα μου, γιατί με όσους θα συνεργαστώ, θα δουλέψω πολύ προσωπικά για να τους βοηθήσω να πετύχουν το στόχο αυτό. Επίσης, αν είστε ευχαριστημένοι στην εταιρία που είστε ΜΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

Στα τέλη του μήνα, θα κάνω και ένα webinar όπου θα εξηγήσω πιο αναλυτικά το project μου. Θα σας στείλω οδηγίες… ΑΝ ενδιαφέρεστε.

Προς το παρόν όμως, η πρόταση είναι ανοιχτή, μένει να σκεφτείτε αν είστε έτοιμοι να αναλάβετε την πρόκληση και να δουλέψετε μαζί μου. http://tinyurl.com/workwitharampatzis

Θα σας δω στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής
The MLM Coach

ΥΓ: Δείτε με να μιλάω στο κολέγιο Αθηνών για το Πλάνο 90 Ημερών: www.eliteteam.gr/90dayplan

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of