Ευχές και Προσφορά για Λίγες Ημέρες

Αγαπητοί,

Σε λίγες ημέρες τελειώνει μία ακόμα χρονιά. Αυτές οι μέρες, είναι μέρες περισυλλογής, ανασκόπησης, ξεκούρασης και προγραμματισμού για την επόμενη χρονιά. 

Οι περισσότεροι δικτυωτές αυτή την περίοδο είναι χαλαροί, έχουν σταματήσει ή έχουν μειώσει σημαντικά τη δράση τους και περιμένουν να βάλουν φουλ τις μηχανές με το που “μπει” η νέα χρονιά.

Ωστόσο, τώρα είναι μία υπέροχη στιγμή για δράση. Τώρα που οι περισσότεροι έχουν χαλαρώσει, τώρα που κλείνει η χρονιά και οι περισσότεροι παίρνουν σημαντικές αποφάσεις ώστε το 2015 να ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ τους, τώρα έχουμε αυτές τις λίγες ημέρες μέχρι το τέλος των εορτών, ένα παράθυρο για να βάλουμε τα δυνατά μας και να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μην χαλαρώνετε…τουλάχιστον όχι ΑΥΤΕΣ τις γιορτές. Συνεχίστε ή ανεβάστε τη δράση σας. Μιλήστε σε υποψηφίους, κάντε ραντεβού και παρουσιάσεις, εκμεταλλευτείτε τα επερχόμενα events των εταιριών σας, για να έχετε ένα μικρό προβάδισμα έναντι όλων εκείνων που αποφάσισαν να … χαλαρώσουν.

Για να σας βοηθήσω σε αυτό, αποφάσισα για λίγες ημέρες, να κάνω μία ειδική προσφορά στα τρία βασικά εκπαιδευτικά υλικά που διαθέτω.
Το πρώτο είναι το βιβλίο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ. Το βιβλίο αυτό είναι ένας “οδηγός” που έχει βοηθήσει εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες δικτυωτές να αποκτήσουν μία πολύ βαθύτερη κατανόηση της δουλειάς μας, να αποκτήσουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να κάνουν τη δουλειά πολύ πιο επαγγελματικά και αποτελεσματικά, να χτίσουν μεγάλα δίκτυα και πετυχημένες επιχειρήσεις, αλλά βοήθησε αρκετούς να μην τα παρατήσουν τελικά από το δικτυακό μάρκετινγκ, μιας και είδαν ότι … υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος.

Το βιβλίο αυτό λοιπόν, από τα 26€ που είναι αυτή τη στιγμή, μέχρι και την Τρίτη 6 Ιανουαρίου, θα διατίθεται μόνο με 20€! Μπορείτε να το παραγγείλετε απευθείας από το site… theanswerto.gr/irresistmlm ή τηλεφωνώντας στο γραφείο μου 2341070332 για να σας πω πως να το προμηθευτείτε. (Δεν διατίθεται σε βιβλιοπωλεία)

Το δεύτερο εκπαιδευτικό μου υλικό είναι η 3ωρη εκπαίδευση του Πλάνου 90 Ημερών που διατίθεται σε 2 CDs. Σε αυτή την εκπαίδευση εξηγώ ποια βήματα χρειάζεται να ακολουθήσει κάποιος να χτίσει ένα πλάνο καθημερινής δράσης, τα οποία, αν τα ακολουθήσει, θα καταφέρει να χτίσει μία πολύ σημαντική επιχείρηση μέσα στις επόμενες 90 ημέρες.

Αυτό, από τα 35€ που είναι τώρα, θα είναι διαθέσιμο μόνο με 25€ και μπορείτε να τα παραγγείλετε είτε από το tinyurl.com/myactionplan ή τηλεφωνώντας πάλι στο γραφείο μου.

Και το τρίτο εκπαιδευτικό υλικό, είναι τα mp3 της 5ωρης εκπαίδευσής μου σχετικά με την πρόσκληση, με τίτλο… Ακαταμάχητη Πρόσκληση. Εκεί θα μάθετε τα πάντα σχετικά με το πως μιλάω στο τηλέφωνο για να προσκαλέσω κάποιον σε μία παρουσίαση, πως χειρίζομαι αντιρρήσεις, πως κάνω το τηλεφώνημα επακολούθηση, ποιες δεξιότητες επικοινωνίας χρησιμοποιώ για να είμαι Ακαταμάχητος και θα με ακούσετε να μιλάω με πραγματικούς υποψηφίους, χρησιμοποιώντας όλες τις παραπάνω τεχνικές με αποτελεσματικότητα.

Αυτή η 5ωρη εκπαίδευση, θα είναι διαθέσιμη, από τα 39€ που είναι τώρα, μόνο με 25€ και αυτή! Την παραγγέλνετε μέσω του tinyurl.com/icaninvite ή πάλι τηλεφωνικά στο γραφείο μου.

Αν αποφασίσετε να παραγγείλετε και τα τρία μαζί, από τα 100€, θα τα αποκτήσετε μόνο με 55€. Αυτή η προσφορά συμβαίνει για πρώτη φορά και θα είναι διαθέσιμη μόνο μέχρι την Τρίτη 6 Ιανουαρίου αυστηρά!

Όπως και να ’χει, σας εύχομαι καλή χρονιά… και θα ανυπομονώ να σας δω στην κορυφή!

Θα σας δω στην κορυφή,

Θεόδωρος ΑραμπατζήςThe MLM Coach

Μοιραστείτε το άρθρο:

1
Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] ΥΓ2: Μέχρι την Τρίτη 6 Ιανουαρίου, υπάρχει μία ειδική προσφορά στα βασικά εκπαιδευτικά μου υλικά… http://www.network-marketing.gr/2014/12/offer-2014.html […]