Πόσα χρήματα κερδίζουν οι νέοι δικτυωτές;Ερώτηση: Πόσα χρήματα θα πληρώνατε σε έναν πρωτοετή φοιτητή ιατρικής για μία συμβουλή;
Απάντηση: Περίπου τα ίδια χρήματα που κερδίζει ένας νέος δικτυωτής στο δικτυακό μάρκετινγκ τον πρώτο του χρόνο.

Ερώτηση: Πόσα θα πληρώνατε σε έναν έμπειρο* γιατρό για ιατρικές συμβουλές;
Απάντηση: Περίπου τα ίδια χρήματα που κερδίζουν οι έμπειροι* δικτυωτές.

(*έμπειρος = αυτός που έχει ανεπτυγμένες τις απαιτούμενες δεξιότητες για τη δουλειά)

Δυστυχώς, οι νέοι διανομείς γράφονται και θέλουν να κερδίσουν αμέσως χρήματα, ίδια με αυτά που κερδίζει ένας ακριβοπληρωμένος γιατρός, χωρίς να έχουν μάθει πρώτα τις απαιτούμενες δεξιότητες του επαγγέλματός τους.

Αλλά τα καλά νέα είναι ότι δε χρειάζεται να σπουδάσουμε 6 ή 8 χρόνια στην ιατρική σχολή για να μάθουμε τις βασικές 10-15 δεξιότητες για να πετύχουμε στο δικτυακό μάρκετινγκ. Μπορούμε να μάθουμε αυτές τις δεξιότητες αμέσως και να ξεκινήσουμε να κερδίζουμε και χρήματα αμέσως.

Οι επιλογές που έχουμε στο επάγγελμά μας, είναι αρκετά ξεκάθαρες. Μπορούμε να αποφασίσουμε να μάθουμε τις δεξιότητες τώρα και να αρχίσουμε να κερδίζουμε χρήματα τώρα ή μπορούμε να επιλέξουμε να αναβάλλουμε την εκμάθηση των δεξιοτήτων για αργότερα, οπότε και να κερδίσουμε χρήματα… κάποια στιγμή αργότερα.

Οπότε, τι θα κάνετε κατά τη διάρκεια των εορτών;

Θα συνεχίσετε να αναβάλλετε την εκμάθηση καλύτερων δεξιοτήτων ή θα αρχίσετε να αποκτάται τις απαραίτητες δεξιότητες τώρα, ώστε το 2015 να είναι υπέροχο;!

Tom ‘Big Al’ Schreiter

Η μετάφραση και η δημοσίευση έγινε από τον Θεόδωρο Αραμπατζή με την άδεια του Tom Schreiter.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of