Η Σημασία της Προσωπικής Ανάπτυξης στο Καθημερινό σας Πλάνο Δράσης

Αν καθώς χτίζετε την επιχείρησή σας συναντάτε συνεχώς “προβλήματα” ή “προκλήσεις” και οι υποψήφιοι ή οι συνεργάτες σας είναι “προβληματικοί”, ΑΝ κάνετε όλα τα υπόλοιπα σωστά, τις περισσότερες φορές η απάντηση βρίσκεται στην προσωπική ανάπτυξη.

Ένα βασικό στοιχείο του καθημερινού σας πλάνου δράσης χρειάζεται να είναι ο χρόνος που αφιερώνετε στην προσωπική σας ανάπτυξη. Να αφιερώνετε δηλαδή χρόνο καθημερινά στο να διαβάζετε βιβλία που σας βοηθούν με τον τρόπο σκέψης σας.

Βιβλία όπως το “Ο μεγαλύτερος πωλητής στον κόσμος” του Og Mandino ή το “Γίνετε πλούσιοι με τη δύναμη της σκέψης” του Napoleon Hill

Ιδανικά, αφιερώστε 1 ώρα την ημέρα σε ανάγνωση βιβλίων σαν αυτά ή αν δε μπορείτε 1 ώρα, τουλάχιστον 30 λεπτά ή στη χειρότερη 15 λεπτά. Αλλά κάντε το κάθε μέρα.

Βελτιώνοντας τον εαυτό σας θα δείτε ότι και οι άνθρωποι γύρω σας θα αλλάζουν συμπεριφορά. Αν δεν αλλάξουν συμπεριφορά, αργά ή γρήγορα θα φύγουν και θα έρθουν κοντά σας καλύτεροι. Άνθρωποι που δεν κολλάνε στα προβλήματα αλλά βρίσκουν λύσεις. Άνθρωποι που έχουν τα χαρακτηριστικά ενός ηγέτη.

Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο ή απλό, αλλά είναι ζωτικής σημασίας.

Θα σας δω στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ1: Στο Πλάνο 90 Ημερών, μιλάω για την προσωπική ανάπτυξη ως μέρος του καθημερινού σας πλάνο δράσης

ΥΓ2: Ακούστε τη συζήτηση με τον μέντορά μου για την Προσωπική Ανάπτυξη στο Δικτυακό Μάρκετινγκ: http://greekcoach.olympicbiz.com/product_details.php?id=3635#ad-image-0

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of