Π.ροσφορά Back to School 2014!

Αγαπητοί,

Ελπίζω να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι, να απολαύσετε κάθε στιγμή και να είχατε άνθιση στην επιχείρησή σας.

Με τον ερχομό του Σεπτέμβρη, έρχεται και το άνοιγμα των σχολείων, που συνήθως σηματοδοτεί την επιστροφή μας σε κανονικούς ρυθμούς. Οι άδειες και οι διακοπές για τους περισσότερους έχουν τελειώσει και αρχίζουν πλέον τα σχέδια για το κλείσιμο της χρονιάς.

Αν ακόμα δεν έχετε βάλει τους στόχους και τα πλάνα σας, τώρα είναι μία καλή στιγμή να το κάνετε, ξεκινώντας αυτή τη νέα σεζόν με έναν ανανεωμένο ενθουσιασμό και μεγαλύτερη αφοσίωση και δέσμευση.

Θα ήθελα να σας ανακοινώσω μία ειδική προσφορά στα εκπαιδευτικά μου υλικά η οποία θα ισχύει από σήμερα μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου.

Από σήμερα, το βιβλίο μου Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ θα είναι διαθέσιμο μόνο με 21€ αντί για 26€ και τα CDs του βιβλίου από 29€ μόνο με 23€ (www.theanswerto.gr/irresistmlm)
Τα CDs του Πλάνου 90 Ημερών θα διατίθενται μόνο με 25€ από 35€. (http://tinyurl.com/myactionplan)
Τα mp3 της “Ακαταμάχητης Πρόσκλησης” θα διατίθενται μόνο με 24€ από 39€. (http://tinyurl.com/icaninvite)

Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε τους εξής συνδυασμούς:
Βιβλίο + Πλάνο 90 Ημερών: 44€ (αντί 61€)
Βιβλίο + Ακαταμάχητη Πρόσκληση: 48€ (αντί 65€)
Βιβλίο + Πλάνο 90 Ημερών + Ακαταμάχητη Πρόσκληση: 59€ (αντί 100€)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι παραγγελίες με τις τιμές της προσφοράς ΔΕ γίνονται απευθείας από τα παραπάνω λινκ

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για αυτά μπαίνοντας στα αντίστοιχα λινκς. Μπορείτε να τα παραγγείλετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής/PayPal (για πληροφορίες λογαριασμού ή για να παραγγείλετε μέσω paypal στείλτε μου email στο alldayin@gmail.com ή καλέστε με στο 2341070332)

Η προσφορά αυτή έχει σκοπό να σας βοηθήσει να αποκτήσετε κάποια εκπαιδευτικά υλικά που θα σας δώσουν τα απαραίτητα εφόδια για να κλείσετε δυνατά το 2014 και να βάλετε τις βάλεις για ένα ακόμα καλύτερο 2015!

Θα σας δω στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of