Το Καλύτερ.ο Βιβλίο για το M.LM σε Π.ροσφορά

Αγαπητοί,

Εντάξει, δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο βιβλίο για το M.LM, προφανώς μεροληπτώ μιας και είναι το δικό μου βιβλίο και επίσης, δεν έχω το ίδιο το βιβλίο σε προσφορά, αλλά επειδή μέχρι τις 25/8 θα είναι εκτός αποθέματος, όσοι το παραγγείλουν ως τότε, στην κανονική του τιμή των 26€, θα λάβουν δώρο από εμένα (ΑΜΕΣΑ) σε mp3, την ηχογράφηση του βιβλίου αξίας 29€!
Αυτό το κάνω για να σας ευχαριστήσω για την κατανόηση που περιμένετε μέχρι να ανοίξουν πάλι τα τυπογραφεία που συνεργάζομαι.
Μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω paypal/πιστωτικής/χρεωστικής από εδώ ή μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό, επικοινωνώντας μαζί μου στο 2341070332 ή στο about.me/arampatzis
Μόλις χθες έλαβα το παρακάτω σχόλιο από κάποιον που διάβασε το βιβλίο:
Μελετώντας αυτό το βιβλίο μαθαίνει κανείς να προσεγγίζει το M.LM με το σωστό τρόπο και η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη φτάνει να ακολουθήσει τη φόρμουλα, να είναι θετικός στη σκέψη και να διακατέχεται από ομαδικό πνεύμα. Μου άρεσαν πολύ τα απτά παραδείγματα διότι ο συγγραφέας έχει βάλει τα βιώματα του και άμα τελειώσει κανείς το βιβλίο είναι σαν να κέρδισε έξι μήνες με ένα χρόνο εμπειρία. 
Δεν έχω παρά ευχαριστήσω τον αγαπητό Θεοδωρή και θα του είμαι ευγνώμων.

Μιχάλης ΟρφανόςFocus group Herbalife W.T


Θα σας δω στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής
The MLM Coach
about.me/arampatzis

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of