Επέτειος 7 χρόνων! (+ Προσφο.ρά)

Στις 19 Ιουλίου του 2007 έγραψα το πρώτο μου άρθρο σε αυτό το blog. Εφτά χρόνια μετά, υπάρχουν περισσότερα από 680 (δωρεάν) άρθρα που καλύπτουν όλες τις πτυχές του δικτυακού μάρκετινγκ, όπως ανεύρεση υποψηφίων, επικοινωνία, δεξιότητες επιτυχίας, δεξιότητες ηγεσίας, διαχείριση χρόνου, χειρισμό αντιρρήσεων και πολλά άλλα.

Κοιτώντας πίσω, πραγματικά δεν ήταν κάτι εύκολο. Υπήρχαν ημέρες που φαινόταν ότι είχα στερέψει από ιδέες ή από ενδιαφέροντα άρθρα για να μοιραστώ μέσω το blog μου. Πάντως, το να γράφω κατά μέσο όρο 2 άρθρα για 364 συνεχόμενες εβδομάδες δεν είναι και αμελητέο επίτευγμα.

Όλα αυτά τα χρόνια είχα την τιμή να γνωρίσω και να μιλήσω με εκατοντάδες δικτυωτές από περισσότερες από 30 διαφορετικές εταιρίες δικτυακού μάρκετινγκ από Ελλάδα και Κύπρο και μπόρεσα να μάθω πολλά και ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο κάποιους από αυτούς που γνωριστήκαμε ή που παρακολούθησαν κάποιες από τις εκπαιδεύσεις μου ή που δουλέψαμε μαζί με προσωπικό coaching.

Το πλάνο μου για τα επόμενα εφτά χρόνια είναι να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό, παρέχοντας μία θετική φωνή για το δικτυακό μάρκετινγκ (MLM) στην Ελλάδα στο διαδίκτυο, ώστε να συνεχίσουμε να δίνουμε στο χώρο αυτό το όνομα που πραγματικά του αξίζει. Το δικτυακό μάρκετινγκ είναι ένα μέσο που δίνει στον μέσο άνθρωπο, χωρίς πανεπιστημιακές σπουδές, χωρίς μεγάλα κεφάλαια και ιδιαίτερες γνώσεις, τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα συμπληρωματικό εισόδημα ή ένα εισόδημα επιπέδου καριέρας, δουλεύοντας από το σπίτι του ή πρακτικά από οπουδήποτε. Αυτό είναι το δικτυακό μάρκετινγκ και ΑΥΤΟ χρειάζεται να το μάθει όλος ο κόσμος… άσχετα αν θα αποφασίσει να μας ακολουθήσει ή όχι.

Το δώρο μου για όλους εσάς, ως ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια, θα έχω από σήμερα μέχρι και τις 19/7/14 μία προσφορά στα περισσότερα από τα εκπαιδευτικά μου προϊόντα. Η αγορά θα γίνεται μόνο μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή με αντικαταβολή (όχι μέσω paypal – πιστωτικής)

Ειδική προσφορά:
Βιβλίο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ: από 26€ -> 20€ (*)
CD Πλάνου 90 Ημερών (3 ώρες εκπαίδευση + σημειώσεις): από 35€ -> 25€ (*)
Mp3 Ακαταμάχητης Πρόσκλησης (5 ώρες εκπαίδευσης + σημειώσεις + σενάρια): από 39€ -> 25€

*Για αποστολές με αντικαταβολή υπάρχει μία έξτρα χρέωση 3€
** Στα παραπάνω λινκς δε φαίνονται οι προσφορές


Η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι 19 Ιουλίου 2014. Αν επιθυμείτε να παραγγείλετε κάποιο από τα παραπάνω, επικοινωνήστε μαζί μου στο γραφείο μου 2341070332 (αν δεν απαντήσω αφήστε μήνυμα) ή στο alldayin@gmail.com

Θα σας δω στην κορυφή,

Θεόδωρος Αραμπατζής

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of