Η επιτυχία δε μετράται σε χρήματα – Μέρος 2ο

(διαβάστε το Μέρος 1ο εδώ)

Ερώτηση: Μόνο ένας από τους δύο λόγους δεν είναι αρκετός;
Απάντηση: Ο πρώτος λόγος, να βοηθήσετε τον εαυτό σας, συνεπάγεται ότι ήρθατε στην επιχείρηση με βασικό στόχο να αλλάξετε από νοοτροπία υπαλλήλου ή αυτοαπασχολούμενου σε νοοτροπία επιχειρηματία. 
Ερώτηση: Και τι είναι αυτό που δυσκολεύει τους ανθρώπους να αλλάξουν;
Απάντηση: Το χρήμα! Το χρήμα είναι αυτό που τους δυσκολεύει να αλλάξουν. Και όχι, δεν εννοώ ότι χρειάζονται πολλά χρήματα για να ξεκινήσει κάποιος στο δικτυακό μάρκετινγκ. Ο λόγος που τα χρήματα δυσκολεύουν τους ανθρώπους να αλλάξουν είναι επειδή όσοι έχουν τη νοοτροπία του υπαλλήλου ή του αυτοαπασχολούμενου δεν δουλεύουν αν δεν πληρώνονται για αυτό που κάνουν. Φυσικά και οι επιχειρηματίες δουλεύουν για τα χρήματα, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Κάποιες φορές μπορεί να περάσουν χρόνια μέχρι να βγάλεις χρήματα και άλλες ίσως να μην πληρωθείς ποτέ. Όσοι έχουν νοοτροπία υπαλλήλου ή αυτοαπασχολούμενου δεν υπάρχει περίπτωση να δουλεύουν τόσα χρόνια χωρίς να πληρωθούν και σίγουρα απεχθάνονται το ρίσκο να δουλεύουν για χρόνια και να κινδυνεύουν να μην πληρωθούν ποτέ. Αυτή η νοοτροπία δεν συγκαταλέγεται στις βασικές τους αξίες. Το ρίσκο και η αναβολή της ικανοποίησης είναι έννοιες που τους προκαλούν συναισθηματική δυσφορία.
Συνεπώς, γι’ αυτό το χρήμα είναι ο βασικός λόγος που οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αλλάξουν τη νοοτροπία τους από αυτή του υπαλλήλου και του αυτοαπασχολούμενου σε αυτή του επιχειρηματία. Ταυτόχρονα το χρήμα είναι αυτό που τους εμποδίζει να κατακτήσουν την κορυφή του συστήματος δικτυακού μάρκετινγκ. Αν δεν αρχίσουν να εισπράττουν μεγάλα χρηματικά ποσά μέσα στα πρώτα ένα με δύο χρόνια, παραιτούνται γιατί επιθυμούν το χρήμα περισσότερο από το να αποκτήσουν τη νοοτροπία του επιχειρηματία. 

Γι’ αυτό και πολλές φορές το εκπαιδευτικό σύστημα μίας εταιρίας δικτυακού μάρκετινγκ είναι πιο σημαντικό από τα προϊόντα ή το πλάνο αμοιβών, γιατί διδάσκει στους ανθρώπους τη νοοτροπία του επιχειρηματία. 
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of