Γιατί μας χρειάζονται οι εταιρίας δικτυακού μάρκετινγκ;

Οι εταιρίες δικτυακού μάρκετινγκ έχουν σπουδαίες παρουσιάσεις, έχουν μπροσούρες, online βίντεο, ιστοσελίδες, CDs, DVDs, παρουσιάσεις powerpoint, webinars και πολλά άλλα.

Γιατί να μας χρειάζονται;
Επειδή το δικτυακό μάρκετινγκ δεν έχει να κάνει με την παρουσίαση, έχει να κάνει με τις διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ των υποψηφίων και εμάς. Αυτό είναι λείπει από τις εταιρίες δικτυακού μάρκετινγκ.
Γιατί αν το σκεφτείτε, οι εταιρίες δικτυακού μάρκετινγκ έχουν ήδη φτιάξει σπουδαίες παρουσιάσεις, άρα δε χρειάζονται από εμάς να διαβάζουμε μία παρουσίαση powerpoint στους υποψηφίους σαν να είναι παιδιά. Δεν έχει να κάνει με την παρουσίαση.
Η δουλειά μας είναι η δικτύωση με τους υποψηφίους, το χτίσιμο της σχέσης, το να κάνουμε τους υποψηφίους να πιστέψουν όλα τα οφέλη της επιχείρησης.
Οποιοσδήποτε θα μπορούσες να διαβάσει ένα powerpoint. Δεν πληρωνόμαστε όμως για αυτό.
Πληρωνόμαστε για να δημιουργούμε σχέσεις.
Όταν αλλάξουμε την εστίασή μας από την παρουσίαση στο χτίσιμο της σχέσης, τότε μπορούμε να αρχίσουμε να προχωράμε στην επιχείρησή μας.
Όταν θα είστε έτοιμοι να σοβαρευτείτε με το χτίσιμο της επιχείρησής σας, τότε είναι που θα αφήσετε τον κόσμο της “παρουσίασης” και θα μπείτε σε ένα τελείως νέο επίπεδο: Τη Δημιουργία Σχέσεων.
Οπότε αν θέλετε να πετύχετε στο δικτυακό μάρκετινγκ, μάθετε τη μία δεξιότητα που μετράει: τη Δημιουργία Σχέσεων.
Tom ‘Big Al’ Schreiter

Η μετάφραση και η δημοσίευση έγινε από τον Θεόδωρο Αραμπατζή με την άδεια του Tom Schreiter.

Αν δεν έχετε μάθει καλά αυτή τη δεξιότητα, τότε υπάρχει ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να τη μάθετε… Δείτε την εκπαίδευση της Ακαταμάχητης Πρόσκλησης 
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of