Βρείτε έναν ειλικρινή και ευθύ ανάδοχο

Χρειάζεται να έχετε έναν ανάδοχο που θα σας πει τα πράγματα όπως είναι. Θα σας πει ότι δεν πρόκειται να είναι εύκολο και θα σας πει ότι “Αν βάλεις τα δυνατά σου και δουλέψει με συνέπεια για δύο με πέντε χρόνια και αν ακολουθήσεις το σύστημα που έχουμε, αν μπορείς όντως να κάνεις αυτή τη δέσμευση, τότε είσαι μέσα. Θα δουλέψω μαζί σου.” Αυτό είναι το άτομο που χρειάζεται να ψάξετε για ανάδοχο. Αλλά οι περισσότεροι δεν ψάχνουν τέτοιο ανάδοχο. Ακούγεται πολύ δύσκολο αυτό. Ψάχνουν αυτόν που υπόσχεται πολλά.

Βρείτε έναν ανάδοχο που θα περιμένει να αναλάβετε την ευθύνη της επιχείρησή σας και που θα δείξει ενεργό ενδιαφέρον για να σας βοηθήσει μόλις επιδείξετε ότι είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά. Χρειάζεται να έχετε έναν ανάδοχο που θα σας κρατάει υπόλογους. Κρατώντας σας υπόλογους, ο ανάδοχός σας σας δίνει το παράδειγμα του πως θα κρατάτε κι εσείς υπόλογους τους δικούς σας συνεργάτες.
Παρόμοια, ως νέος διανομέας, θα πρέπει κι εσείς να είστε ευθείς και ειλικρινείς όταν στρατολογείτε υποψηφίους. Χρειάζεται να καθορίσετε τον τόνο της επιχείρησής σας από την αρχή, ότι είστε σοβαροί και υπόλογοι. Με αυτό τον τρόπο οι νέοι συνεργάτες σας θα μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα εκπληρώσετε την υπόσχεσή σας. 
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of