Ξεκίνησα κάτι καινούργιο… Ναι, είναι αυτό που νομίζεις!

Αγαπητοί,

Από το 2007, μέσω το blog μου network-marketing.gr είχα την τύχη και την τιμή να γνωρίσω πολλούς και αξιόλογους δικτυωτές. Με κάποιους συνεργαστήκαμε, με κάποιους γνωριστήκαμε από κοντά, με κάποιους γίναμε φίλοι. Αυτό που έχω καταφέρει να κρατήσω όλα αυτά τα χρόνια, πέρα από τη συνέπεια με τις συνεχείς αναρτήσεις και χρήσιμα άρθρα, πέρα από τις αναρίθμητες online δωρεάν εκπαιδεύσεις και την υποστήριξη που έχω προσφέρει σε πολλούς, ήταν η εμπιστοσύνη και το ασφαλές περιβάλλον για να εκπαιδευτούν δικτυωτές από διάφορες εταιρίες, χωρίς να προωθείται κάποια συγκεκριμένη εταιρία μέσω όλων αυτών των εκπαιδεύσεων.
Τα τελευταία 1-2 χρόνια ήμουν σχετικά ανενεργός από το χτίσιμο κάποιου δικτύου, ωστόσο συμμετείχα ενεργά στο δικτυακό μάρκετινγκ με άλλους τρόπους. Πρόσφατα όμως ξεκίνησα να χτίζω δυναμικά ξανά δίκτυο. Από τις αρχές της χρονιάς, ξεκίνησα συνεργασία με μία καινούργια εταιρία. Μετά από 12 χρόνια στην ίδια εταιρία, πήρα μία πολύ σημαντική απόφαση να ξεκινήσω κάτι καινούργιο. Ήταν απόφαση που πήρα μετά από πολλή σκέψη και είμαι χαρούμενος που την πήρα.
Οπότε, θέλω να σας ενημερώσω ότι πλέον είμαι ξανά στην ενεργό δράση και στρατολογώ κανονικά άτομα. Ωστόσο, το blog μου θα παραμείνει ένα ασφαλές περιβάλλον για να επισκέπτεστε και να λαμβάνετε χρήσιμες ιδέες και συμβουλές. Δε θα το χρησιμοποιήσω ως μέσο στρατολόγησης. Δεν έχω τέτοια ανάγκη. Έχω καλά  ανεπτυγμένες τις δεξιότητες ανεύρεσης υποψηφίων που δε χρειάζεται να εστιάσω σε δικτυωτές που είναι ικανοποιημένοι από τις εταιρίες που συνεργάζονται.
Αυτό όμως που θέλω να κάνω είναι να σας ενημερώσω ότι έχω ξεκινήσει κάτι καινούργιο και αν βρίσκεστε στη διαδικασία αναζήτησης νέας εταιρίας ή νιώθετε ότι εκεί που βρίσκεστε δεν είναι εκεί που θα έπρεπε να είστε, τότε θα χαρώ να μιλήσουμε και να σας δείξω τι έχω εγώ. Για να επέλεξα να συνεργαστώ με τη συγκεκριμένη εταιρία και τη συγκεκριμένη ομάδα, θεωρώ ότι είναι αξιόλογη και ότι παρέχει μία πολύ σημαντική ευκαιρία ανάπτυξης. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θεωρώ ότι είναι καλύτερη από όλες τις άλλες, ούτε ότι όλες οι άλλες εταιρίες δεν αξίζουν. Ο καθένας επιλέγει την εταιρία που θα συνεργαστεί με βάση τις αξίες του. Εγώ επέλεξα αυτήν. Αν είστε ικανοποιημένοι στην εταιρία σας, χαίρομαι πραγματικά για εσάς. Αν όμως δεν είστε, τότε πρέπει να μιλήσουμε.
Το γεγονός όμως ότι πλέον στρατολογώ δυναμικά και ενεργά δε σημαίνει ότι θα επιτρέψω σε οποιονδήποτε να μπει στο δίκτυό μου. Ήμουν και συνεχίζω να είμαι αρκετά επιλεκτικός στο ποια άτομα επιτρέπω να μπουν στο δίκτυό μου και γι’ αυτό αν απλά είστε από αυτούς που αλλάζουν τις εταιρίες ψάχνοντας κάτι εύκολο που θα σας φέρει πολλά χρήματα χωρίς προσπάθεια από μέρους σας, τότε ξεχάστε το. Δεν είστε αυτοί που ψάχνω. Αν όμως έχετε όρεξη για δουλειά, είστε διδάξιμοι, έχετε πρόθεση να χτίσετε κάτι σημαντικό στους επόμενους μήνες, τότε πρέπει να μιλήσουμε. Άμεσα.
Ελπίζω να μην προσβάλλω κάποιους με αυτή την ανακοίνωση (πράγμα δύσκολο), αλλά νιώθω ότι δεν μπορώ πλέον να το κρατάω μυστικό. Θα χαρώ να τα πούμε είτε τηλεφωνικά (2341070332), είτε μέσω email (theo@theanswerto.gr), είτε μέσω facebook (www.facebook.com/theocoach), είτε μέσω του site μου (http://tinyurl.com/workwitharampatzis). Θα σας δείξω ένα σύντομο βίντεο που έχω ετοιμάσει και που εξηγεί ποια είναι η εταιρία και η όλη ιδέα. Αν αυτό που θα δείτε είναι κάτι που σας ενδιαφέρει, συζητάμε το επόμενο βήμα. Αν το δείτε και νιώσετε ότι δεν είναι για εσάς, τότε θα είμαι ο πρώτος που θα σας πει να μην το κάνετε. Είναι δίκαιο αυτό;
Θα σας δω στην κορυφή,
Μοιραστείτε το άρθρο:

1
Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά ως τώρα. Όπως είχα ανακοινώσει και τον Μάρτιο, μετά από 12 χρόνια σε μία εταιρία (την οποία ακόμα […]