Οι περισσότερες προκλήσεις των δικτυωτών οφείλονται στην…

Αγαπητοί,

Επικοινωνούν μαζί μου δικτυωτές (από όλες τις εταιρίες) και μου αναφέρουν διάφορες προκλήσεις που συναντούν στο χτίσιμο της επιχείρησής τους. Είτε πρόκειται για το ότι οι συνεργάτες τους δε δουλεύουν ή ότι τα παρατούν, είτε πρόκειται για το ότι δυσκολεύονται να κλείσουν τη συμφωνία μετά από μία παρουσίαση, είτε ότι δεν έχουν αρκετούς υποψηφίους να μιλήσουν, είτε ότι είναι αναβλητικοί, είτε ότι τους στήνουν στα ραντεβού και πολλά άλλα.
Δυστυχώς (ή ευτυχώς) η πλειοψηφία αυτών των προκλήσεων, οφείλεται στην έλλειψη των απαραίτητων δεξιοτήτων για να κάνουν μία αποτελεσματική πρόσκληση. 
Αν γνωρίζατε πώς να κάνετε μία αποτελεσματική πρόσκληση, θα ήσασταν λιγότερο αναβλητικοί γιατί θα ξέρατε ότι θα έχετε επιτυχία ΚΑΘΕ φορά.

Αν γνωρίζατε πώς να κάνετε μία αποτελεσματική πρόσκληση, θα κάνατε πολύ καλύτερα και πιο ομαλά κλεισίματα στις παρουσιάσεις σας.

Αν γνωρίζατε πώς να κάνετε μία αποτελεσματική πρόσκληση, δε θα είχατε υποψηφίους που να σας στήνουν – ή τουλάχιστον δε θα σας έστηναν τόσο συχνά.

Αν γνωρίζατε πώς να κάνετε μία αποτελεσματική πρόσκληση, θα είχατε συνεργάτες με μεγαλύτερα κίνητρα οι οποίο θα έμεναν στη δουλειά, γιατί θα ξεκινούσαν για τους σωστούς λόγους.
Στις 8, 9 και 10 Απριλίου 2014, θα πραγματοποιήσω μία πεντάωρη εκπαίδευση (τρία μαθήματα της μιάμισης και πλέον ώρας) με θέμα “Ακαταμάχητη Πρόσκληση” στην οποία θα αναλύσω όλες τις απαραίτητες δεξιότητες και τη γλώσσα επικοινωνίας που θα σας βάλει ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους δικτυωτές.
Από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ αυτές τις δεξιότητες και τη γλώσσα επικοινωνίας που θα σας δείξω, άλλαξαν τελείως τα αποτελέσματά μου, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι άλλαξε ο τρόπος που ένιωθα για τη δουλειά. Απολάμβανα να παίρνω τηλέφωνα και να κάνω προσκλήσεις και δεν έβρισκα λόγους να είμαι “αναβλητικός”.
Για την εκπαίδευση αυτή έχουν ήδη κλείσει περισσότερες από τις μισές θέσεις και μέχρι τις 4 Απριλίου που είναι η τελευταία ημέρα εγγραφών, πιθανόν θα κλείσουν και οι υπόλοιπες από τις 40 θέσεις.
Τα μαθήματα θα ηχογραφηθούν και θα υπάρξει επαναληπτική συνάντηση για όσους δε μπορέσουν να την παρακολουθήσουν ζωντανά λόγω άλλων υποχρεώσεων.
Μάθετε περισσότερα για το περιεχόμενο της εκπαίδευσης και κάντε άμεσα την εγγραφή σας μπαίνοντας εδώ: www.tinyurl.com/icaninvite
Θα σας δω στην κορυφή,
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of