Η Δύναμη του Κυρίαρχου Νου

Στο βιβλίο του “Γίνεται Πλούσιοι με τη Δύναμη της Σκέψης” (Think and Grow Rich), ο Ναπολέον Χιλ λέει ότι το 9ο βήμα προς την απόκτηση του πλούτου είναι η Δύναμη του Κυρίαρχου Νου.

Ο ορισμός του “Κυρίαρχου Νου” θα μπορούσε να είναι ο εξής: “Ο συνδυασμός γνώσης και προσπάθειας σε ένα πνεύμα αρμονίας, ανάμεσα σε δύο ή και περισσότερους ανθρώπους για την επίτευξη καθορισμένου σκοπού.”
Στις 13 Ιανουαρίου 2014, ξεκινάω μία τέτοια ομάδα… την Ομάδα Υποστήριξης 2014, όπου μία ομάδα 10 ή 12 δικτυωτών από διαφορετικές εταιρίες που ως καθορισμένο σκοπό έχουν το να πετύχουν τους στόχους τους μέσα στο 2014 δημιουργώντας μία πολύ σημαντική ορμή στους επόμενους 3 μήνες, θα συνδυάσουν τις γνώσεις και τις προσπάθειές τους σε ένα πνεύμα αρμονίας.
Όταν μία ομάδα εγκεφάλων συντονίζεται και λειτουργεί αρμονικά, η αυξημένη ενέργεια που δημιουργείται μέσα από αυτή τη συμμαχία τίθεται στη διάθεση του κάθε ατόμου που ανήκει στην ομάδα αυτή.
H Ειρήνη Δουκατά από την εταιρία Javita που συμμετείχε στην Ομάδα του 2013 είπε…

“Πριν από τη συμμετοχή μου στις ομάδες υποστήριξης η ομάδα μου είχε μηδενική ανάπτυξη για περισσότερο από 1 μήνα.


Ο λόγος που ξεκίνησα με τις ομάδες υποστήριξης ήταν γιατί αντιλήφθηκα πως οι γνώσεις μου στο δικτυακό marketing ήταν ελάχιστες και δεν μπορούσα να παρακινήσω και να εκπαιδεύσω τους συνεργάτες μου προκειμένου να μπορέσουν και οι ίδιοι να αναπτύξουν τη δουλειά τους.

Αυτό που έχει αλλάξει στην επιχείρησή μου/σε εμένα είναι ότι το δίκτυό μου μέσα σε 3 μήνες είχε μία ανάπτυξη 93%. Επίσης έμαθα πως να εκπαιδεύω κι εγώ τους συνεργάτες μου αλλά και οι ίδιοι με τη σειρά τους τους δικούς τους συνεργάτες.

Ο Θοδωρής Αραμπατζής σαν προπονητής και οργανωτής των ομάδων υποστήριξης ήταν απόλυτα κατανοητός και υποστηρικτικός. Ευγενικά αυστηρός, χωρίς να προσβάλλει το ήθος και τη προσωπικότητα κανενός.”
Δείτε περισσότερα για την Ομάδα Υποστήριξης 2014 εδώ: www.tinyurl.com/supportgroups2014 και κάντε άμεσα την εγγραφή σας. Τελευταία ημέρα εγγραφών είναι η 3η Ιανουαρίου 2014.
Ελάτε να δουλέψετε μαζί μας.
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of