Πόσους Συνεργάτες σας Θέλετε να Κρατήσετε;

Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει ποτέ να είστε σε κάποια εκπαίδευση, σε κάποιο σεμινάριο και να σκέφτεστε “μακάρι να ήταν εδώ όλη μου η ομάδα.”
Εμένα μου συνέβαινε αυτό πολύ συχνά. Μετά βέβαια κατάλαβα ότι μαζί μου ήταν όσοι έπρεπε να είναι. Πραγματικά αυτή η δουλειά δεν είναι να πείθουμε τους άλλους να κάνουν κάτι που δε θέλουν. Σίγουρα μπορούμε να τους εμπνεύσουμε να κάνουν πράγματα, αλλά τελικά θα κάνουν αυτό που θέλουν να κάνουν, οπότε δε μπορούμε με το ζόρι να τους φέρουμε μαζί μας στις εκπαιδεύσεις. 
Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013, έχω προγραμματίσει μία Online Δωρεάν Εκπαίδευση MLM ανοιχτή για δικτυωτές όλων των εταιριών με θέμα “Τα 5 Κλειδιά του Πλούτου και της Ευτυχίας + Σημαντικές MLM Ερωτήσεις.”
Πολλοί έχουν ήδη γραφτεί και η αίθουσα είναι σχεδόν γεμάτη. 
Έχω να σας κάνω μία πολύ σημαντική ερώτηση:
“Πόσους συνεργάτες της ομάδας σας θέλετε να κρατήσετε;”
Θα μου πείτε, τι ερώτηση είναι αυτή; Όλους φυσικά!
Ωραία, αν θέλετε να τους κρατήσετε όλους, τότε δώστε τους την ευκαιρία να εκπαιδευτούν κι αυτοί μαζί σας. Πώς θα σας φαινόταν να φέρνατε όλους τους συνεργάτες σας στην εκπαίδευση που θα κάνουμε στις 18/12 και να εκπαιδευτούν από το σπίτι τους, χωρίς να κάνετε κάτι άλλο εσείς. Εντάξει, σίγουρα δε θα έρθουν όλοι, αλλά δώστε σε όλους την ευκαιρία. Προωθήστε τους το λινκ για να γραφτούν www.tinyurl.com/5keyswebinar και αφήστε τους να το αποφασίσουν μόνοι τους. Επίσης, αυτό θα σας δείξει ποιοι είναι σοβαροί για να προχωρήσουν και ποιοι όχι.
Τώρα, αν δεν είστε σίγουροι αν θέλετε να φέρετε τους συνεργάτες σας σε μία εκπαίδευση κάποιου που είναι “εκτός” της ομάδας σας, το καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ μπορεί να ανησυχούσα για το τι μπορεί να “προωθήσουν” σ’ αυτή την εκπαίδευση. Αν δε με γνωρίζετε, το βρίσκω απολύτως λογικό να σκέφτεστε έτσι. Αν όμως με γνωρίζετε, θα ξέρετε ότι στα 5μιση χρόνια που έχω το blog μου και στις περισσότερες από 20 δωρεάν εκπαιδεύσεις που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχω προωθήσει, προβάλει ή παρουσιάσει κάποια εταιρία, ούτε προσπάθησα να κλέψω ποτέ κάποιον δικτυωτή. Έχουν περάσει από τις εκπαιδεύσεις μου περισσότεροι από 1000 δικτυωτές και δε θα βρείτε ούτε έναν που να πει ότι ο Θοδωρής προσπάθησε να με στρατολογήσει – ούτε έναν!
Εδώ θα είστε σε ασφαλές περιβάλλον. Τελεία και παύλα.
Κάντε λοιπόν την εγγραφή σας εδώ: http://www.tinyurl.com/5keyswebinar και τα λέμε την Τετάρτη 18/12 στις 21:00.
Με δικτυακούς χαιρετισμούς,

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of