Τελευταίο Ανοιχτό ML.M Webinar για το 2013

Αγαπητοί δικτυωτές,

Έχουν μείνει λιγότερες από 40 ημέρες για το τέλος μία ακόμα χρονιάς. Ο Jim Rohn είχε πει ότι “η ζωή δεν είναι απλά το πέρασμα του χρόνου αλλά συλλογή εμπειριών.” 
Ποιες εμπειρίες συλλέξατε το 2013;
Τι μαθήματα ζωής πήρατε;
Ποιους σημαντικούς ανθρώπους γνωρίσατε;
Ποιες νέες θετικές συνήθειες αποκτήσατε;
Ποιους ανθρώπους επηρεάσατε με το παράδειγμά σας;
ή μήπως ήταν “μία ακόμα” χρονιά;
Κλείνοντας το 2013, θα ήθελα να σας κάνω ένα δώρο. Θέλω να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Ευγνωμοσύνη που διαβάζετε το blog μου.
Ευγνωμοσύνη που διαβάζετε αυτό το email
Ευγνωμοσύνη που παρακολουθήσατε τα webinars μου
Ευγνωμοσύνη που είπατε κάτι καλό για εμένα σε κάποιον άλλον
Ευγνωμοσύνη που διαβάσατε (ή ξαναδιαβάστε) το βιβλίο μου
Και για να κλείσουμε το 2013 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, βάζοντας γερές βάσεις για ένα ακόμα πιο πετυχημένο και αποδοτικό 2014, έχω προγραμματίσει ένα τελευταίο Webinar με θέμα “Τα 5 Κλειδιά του Πλούτου και της Ευτυχίας + Σημαντικές MLM Ερωτήσεις” για την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013, στις 21:00.
Αν ρωτήσετε 100 άτομα αν θέλουν να γίνουν πλούσιοι, οι περισσότεροι θα σας πουν ΝΑΙ.
Αν ρωτήσετε 100 άτομα αν θέλουν να είναι ευτυχισμένοι, και οι 100 θα σας πουν ΝΑΙ.
Στο αποχαιρετιστήριο webinar για το 2013, θα σας δώσω 5 κλειδιά που, αν τα εφαρμόσετε, θα μπορέσετε να “ξεκλειδώσετε” τον Πλούτο και την Ευτυχία που υπάρχει εκεί έξω και να τα κάνετε δικά σας.
Αυτό θα γίνει στο πρώτο μέρος της εκπαίδευσης.
Στο δεύτερο μέρος, θα κάνω κάτι που μου αρέσει πολύ. Θα σας δώσω τη δυνατότητα να μου κάνετε ερωτήσεις ζωντανά. Μπορείτε να με ρωτήσετε ό,τι θέλετε – ό,τι θεωρείτε σημαντικό για την επιχείρηση και τη ζωή σας – και θα βάλω τα δυνατά μου για να απαντήσω σε όσο το δυνατόν περισσότερους μπορώ. Μπορείτε να με ρωτήσετε για θέματα που αφορούν το δικτυακό μάρκετινγκ, θέματα που αφορούν τη διαχείριση χρόνου, την ευτυχία, την ευημερία, τον τρόπο σκέψης, τη διαχείριση οικονομικών, θέματα διαφήμισης ή μάρκετινγκ – οτιδήποτε θέλετε. Οπότε μέχρι τότε, ετοιμάστε τις ερωτήσεις σας και θα έχετε τη δυνατότητα να μου τις κάνετε ζωντανά.
Η αίθουσα είναι περιορισμένης χωρητικότητας – μέχρι 200 θέσεις. Οπότε κάντε άμεσα την εγγραφή σας, μπαίνοντας εδώ και συμπληρώνοντας τη φόρμα για να λάβετε οδηγίες σύνδεσης: http://tinyurl.com/5keyswebinar
*Θα σας έρθει ένα email από alldayin @ gmail.com. Κοιτάξτε και στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή spam γιατί καμιά φορά πηγαίνει εκεί.
Θα χαρώ να σας δω ξανά την Τετάρτη 18 Δεκέμβρη στις 21:00 για την τελευταία μας εκπαίδευση για φέτος.
Με δικτυακούς χαιρετισμούς,

ΥΓ: Δήλωση ασφαλείας – σε κανένα από τα webinars μου δε προωθείται, διαφημίζεται και αναφέρεται κάποια συγκεκριμένη εταιρία δικτυακού μάρκετινγκ (MLM). Οποιοσδήποτε έρθει με αυτό το σκοπό αποβάλλεται από την αίθουσα χωρίς δεύτερη σκέψη και συζήτηση. Όλες μου οι εκπαιδεύσεις γίνονται σε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον για εσάς και τις ομάδες σας. Κι αν αμφιβάλλετε για την ακεραιότητά μου, αν δε με γνωρίζετε, δε χρειάζεται να με πιστέψετε· ρωτήστε απλά κάποιον που με γνωρίζει ή που με έχει παρακολουθήσει και θα σας πει.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of