Εσείς Κάνετε τη Διαφορά

Πώς είναι δυνατόν κάποιοι να ξεκινάνε με μία εταιρία MLM και σε ένα μικρό διάστημα να τα παρατάνε ενώ κάποιοι άλλοι, να ξεκινάνε με την ίδια εταιρία MLM, την ίδια στιγμή και να πετυχαίνουν;

Τι διαφορετικό συνέβη; Τι έκανε τη διαφορά μεταξύ της αποτυχίας του πρώτου και της επιτυχίας του δεύτερου;
Θυμάμαι, στις εκπαιδεύσεις της εταιρίας μου μας έλεγαν …
Όλοι έχουμε τα ίδια προϊόντα. Δεν είναι ότι στους παλιότερους δίνουν περισσότερα προϊόντα απ’ ότι στους καινούργιους. Ούτε ότι οι συνεργάτες της βορείου Ελλάδας έχουν διαφορετικά προϊόντα από τους συνεργάτες της Αθήνας. Όλοι έχουμε τα ίδια προϊόντα.

Επίσης, το μάρκετινγκ είναι το ίδιο για όλους. Αν είσαι στην ίδια κλίμακα/επίπεδο με κάποιον άλλον, δικαιούσαι τις ίδιες αμοιβές. Δεν έχει σημασία αν είσαι νέος ή ηλικιωμένος, άντρας ή γυναίκα, μακρυμάλλης ή φαλακρός, ψηλός ή κοντός. Το πλάνο μάρκετινγκ είναι διαθέσιμο σε όλους με τις ίδιες συνθήκες.

Επίσης, η αγορά είναι η ίδια. Σίγουρα μπορεί κάποιοι άνθρωποι σε κάποιες περιοχές να είναι πιο κλειστοί ή πιο ανοιχτοί, αλλά σε γενικές γραμμές οι άνθρωποι είναι άνθρωποι – και είναι ίδιοι. Είτε πρόκειται για ανθρώπους στο Κιλκίς, είτε πρόκειται για ανθρώπους στο Bruges του Βελγίου. Οι άνθρωποι έχουν ίδιες (ή παρόμοιες) ανησυχίες, προβληματισμούς, αντιρρήσεις όπου κι αν βρίσκονται.

Το μόνο που διαφέρει είστε ΕΣΕΙΣ. Εσείς κάνετε τη διαφορά

Οπότε αντί να προσπαθούμε να βρούμε τι φταίει στην εταιρία μας, στα προϊοντα μας, στο πλάνο αμοιβών, στη γραμμή αναδοχής, στην εκπαίδευση ή στα εργαλεία, ας κοιτάξουμε κι ας δούμε το εξής… υπάρχουν άλλοι στην ίδια εταιρία, που σήμερα χτίζουν μεγάλα δίκτυα; 
Αν η απάντηση είναι “ΝΑΙ!”, τότε αυτό αρκεί για να πιστέψουμε ότι είναι εφικτό. Αν πιστέψετε πραγματικά ότι είναι εφικτό, τότε θα πιστέψετε ότι είναι εφικτό και για εσάς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αντιγράψετε αυτούς που έχουν πετύχει αυτά που θέλετε να πετύχετε κι εσείς… και μετά να έχετε την υπομονή και την επιμονή να ακολουθήσετε και να ολοκληρώσετε αυτό το πλάνο.
Και αν η διαφορά είστε ΕΣΕΙΣ, τότε αυτό είναι υπέροχο! Είναι υπέροχο γιατί η επιτυχία σας εξαρτάται αποκλειστικά από ΕΣΑΣ! Μεγάλη ευθύνη αλλά και υπέροχη ευκαιρία. Αρπάξτε την!
Θα σας δω στην κορυφή,
ΥΓ: Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 διοργανώνω μία δωρεάν εκπαίδευση MLM ανοιχτή σε δικτυωτές όλων των εταιριών. Το θέμα είναι: “Τα 5 Κλειδιά του Πλούτου και της Ευτυχίας + Σημαντικές MLM Ερωτήσεις”. Κάντε την εγγραφή σας δωρεάν για να λάβετε οδηγίες σύνδεσης, μπαίνοντας εδώ: www.tinyurl.com/5keyswebinar 

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of